Tehno
SAMSUNG

Popust za izvanjamstvene popravke
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Samsung je najavio da će korisnici odabranih modela Galaxy S i Note serije u Hrvatskoj moći povoljnije zamijeniti ekrane na svojim uređajima ako im je potreban izvanjamstveni popravak.
Cilj je korisnicima omogućiti rješavanje najčešćih problema i pomoći im oko popravka ekrana s popustom od približno 150 do 220 kuna. Konkretno, promocija uključuje subvenciju popravka fizičkog oštećenja ekrana u okviru jamstvenog roka od dvije godine te bilo kakva oštećenja, odnosno kvarove ekrana nakon isteka jamstvenog roka.
"Sigurnost, zadovoljstvo i briga o korisnicima prioriteti su Samsunga. Trudimo se brinuti o potrebama naših kupaca i pružiti im kvalitetnu uslugu. Neovlašteni popravci naših telefona mogu napraviti veliki problem ili čak stvoriti novi te na taj način pokvariti ukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo. Želimo da naši kupci budu sigurni i da znaju da se mogu osloniti na našu podršku, čak i u slučaju mehaničkog oštećenja uređaja. Ovime im nastojimo pružiti najbolju moguću podršku kako bi s potpunom sigurnošću znali da dobivaju originalne Samsung dijelove te da će njihovi uređaji funkcionirati kao potpuno novi", rekao je Min Ho Bae, direktor odjela korisničke podrške tvrtke Samsung Electronics, za Adriatic regiju.
Cijene s popustom za izvanjamstvene popravke telefona odnose se na Galaxy S7 edge, Galaxy S8 i S8+, Galaxy Note 8 i Galaxy S9 i S9+ uređaje. Usluga i popust za popravak navedenih uređaja bit će mogući samo kod ovlaštenih servisnih centara u Hrvatskoj, u Samsung Customer Service Plazi, Samsung Experience Storeu, MMM-Agramservisu i Tech Doctoru, od 1. kolovoza do 31. prosinca 2018., uz poziv korisnicima da prate objave o mogućim produljenjima promocije i nakon navedenog roka. M. R.
Cilj je korisnicima omogućiti rješavanje najčešćih problema
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike