Mozaik
NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE

Finalistice iz Slavonije i Baranje
Objavljeno 17. kolovoza, 2018.
Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku 1. rujna. Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju (Terme Tuhelj).
- Od početka, cilj ovog natjecanja nije samo prikazati ljepotu žene nego istaknuti ulogu koju majka ima u obitelji i društvu. Ovo je svojevrsna nagrada koju majka poklanja sebi jer će izdvojiti jedan dan da zasja na pozornici i predstavi svoje posebnosti i vrline. Kako majke svoju karijeru, snove i želje često stave na čekanje kada svu pažnju i brigu koncentriraju na djecu i obitelj, mi im dajemo mogućnost da se zabave, sklope nova prijateljstva, odvoje vrijeme za sebe, zasjaje te prožive trenutke za pamćenje - kaže Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.
Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant). U kategoriji od 23 do 39 godina natječu se sljedeće finalistice: Klara Bošnjak (29) iz Belog Manastira, Ivana Štengl (34) iz Virovitice, Daliborka Lesar (39) iz Osijeka, Kristina Pivalica (27) iz Splita, Vedrana Ilić (37) iz Solina, Antonia Dujmović (38) iz Splita, Ana Vukičević (35) iz Šibenika, Ljubica Radović (30) iz Podstrane, Maja Vincek (30) iz Varaždina, Ana Japec (25) iz Karlovca i Anamarija Kufrin (35) iz Klinča Sela.
U kategoriji Dijamant, od 40 do 53 godine natječu se sljedeće finalistice: Ankica Biondić (40) iz Lipovljana, Ines Novak (40) iz Osijeka, Marijana Jaman (44) iz Osijeka, Elizabeth Suzana Kozina (51) iz Klisa, Branka Vrbanec (45) iz Zaboka, Marina Peštaj (44) iz Donje Stubice i Ljiljana Maršić (46) iz Pule.
Finale će se održati na trgu Republike Hrvatske, a u slučaju lošeg vremena u HNK Šibenik. Ovo će ujedno biti prilika da se premijerno prikaže spot za pjesmu Najljepša mama u kojemu pjeva Bojana Jambrošić, tekst je napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, snimano je u studiju Tonija Eterovića, a spot je režirao Dario Lepoglavec. Program će upotpuniti humanitarna modna revija bivših misica u haljinama modne dizajnerice Karmen Herceg. Kako kažu organizatori - djeca su najveće blago svijeta - pa su stoga organizirali, 30. kolovoza u Šibeniku, četverosatnu likovnu radionicu s djecom iz Udruge Aurora, koja okuplja osobe oboljele od cerebralne paralize, dječje paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta. T.K.
Možda ste propustili...

HRVATSKA LEGENDA U DALEKOM JORDANU

Arsenova ploča prodaje se na buvljaku u Ammanu

AUKCIJA PREDMETA SLAVNE GLUMICE

Prodan Zlatni globus Marilyn Monroe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKI KONCERT PARNOG VALJKA U DVORANI GRADSKI VRT

Parni valjak - bend koji
se nikada ne predaje!

2

AUKCIJA PREDMETA SLAVNE GLUMICE

Prodan Zlatni globus Marilyn Monroe

3

POZITIVAN KONCERT

Dva dana s po pet sati programa