Osijek
PROGRAM JAVNIH POTREBA U KULTURI ZA 2019.

Poziv kulturnjacima da dostave projekte
Objavljeno 16. kolovoza, 2018.

Grad Osijek objavio je javni Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi Grada za 2019., odnosno programa, projekata, kulturnih djelatnosti i manifestacije koje su u interesu Gradu Osijeku, koje će Grad programom utvrditi kao svoje javne potrebe, a za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna.


U Program javnih potreba u kulturi za 2019. uvrstit će se redovne djelatnosti i programi ustanova u kulturi kojima je osnivač Grad Osijek, programi od posebnog značenja za Grad Osijek te programske djelatnosti udruga i ostalih korisnika iz područja zaštite i očuvanja kulturne baštine, muzejske i galerijske djelatnosti, izložbene i likovne djelatnosti, knjižne i nakladničke djelatnosti, glazbene i glazbeno-scenske djelatnosti, dramske, plesne i izvedbene djelatnosti, djelatnosti tradicijske kulture i kulturno-umjetničkog amaterizma, audiovizualne djelatnosti te djelatnosti iz područja urbane kulture, kulture mladih i novomedijske kulture.
Pravo podnošenja prijave imaju ustanove u kulturi, udruge, umjetničke organizacije, trgovačka društva te druge pravne osobe koje obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti, a imaju sjedište na području grada Osijeka i prigradskih naselja.
Prijave se dostavljaju s naznakom „Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi grada Osijeka za 2019. - ne otvarati“- poštom ili predajom na adresu: Grad Osijek, Upravni odjel za društvene djelatnosti - Odsjek za kulturu, F. Kuhača 9, 31000 Osijek. I. Alilović
MOŽE SE PRIJAVITI SAMO DVA PROGRAMA
Svaki predlagatelj može prijaviti najviše dva programa odnosno projekata, kulturnih djelatnosti i manifestacije koji su uinteresu Gradu Osijeku po području iz ovog Poziva. Svaki pojedinačni program dostavlja se u dva primjerka i to svaki program u zasebnoj koverti. Rok za podnošenje prijedloga je do 7. rujna 2018. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 031/229-285 i adresu elektroničke pošte: kultura@osijek.hr. Svi obrasci koje je potrebno priložiti mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stranici Grada Osijeka, www.osijek.hr.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana