Osijek
MICROSOFT COMMUNITY, PMI, OSIJEK SOFTWARE CITY I BIOS

KulenDayz kreativna IT konferencija
Objavljeno 11. kolovoza, 2018.
KulenDayz informatička konferencija, koja već desetu godinu zaredom skuplja više od 600 sudionika, ove će se godine održati od 31. kolovoza do 2. rujna 2018. na osječkom Pampasu.
Velika zainteresiranost, kvalitetni sadržaji i dobra atmosfera već devet godina inspiriraju organizatore za jedinstvenu kreativnu konferenciju, čiji je cilj razmjena specifičnih tehnoloških znanja i vještina iz područja informatike na široj regionalnoj razini. Glavna obilježja su joj druženje i predavanja u drugačijem okruženju i ambijentu, kao što je primjerice ‘‘chalk ‘n‘ talk‘‘ na otvorenom i unplugged bez projektora/laptopa. Microsoft Community, PMI Udruga Hrvatska, Osijek Software City i BIOS Poduzetnički inkubator tako održavaju naglasak na konkretnim rješenjima svakodnevnih problema, raspravama o novim tehnologijama i iskustva s dostupnim alatima.
Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web-tehnologija, dizajna, projekt-menadžmenta, uz otvoreni dio, a predavanja se oblikuju na mjestu događaja. Također, KulenDayz donosi i KulenDayz Kidz - konferenciju za mališane zainteresirane za svijet računala i interneta, koja će se 1. rujna održati u BIOS Poduzetničkom inkubatoru. Više o samom događaju i prijavi možete pročitati na internetskoj stranici www.kulendayz.com. D. Miklić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike