Sport
PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH - STOLNI TENIS

Stolnotenisači i stolnotenisačice iz Slavonije osvojili brojne medalje
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.

SPLIT-Uspješno je završena još jedna državna završnica u okviru Plazma Sportskih  igara mladih, ovaj put riječ je o stolnom tenisu za djevojke i muške u kategoriji (2000. i mlađi, 2003. i mlađi, te 2006. i mlađi).


U kategoriji djevojčica (2006. i mlađe) prvo mjesto osvojila je Tonka Rudnički (Nuštar), druga je bila Gracija Kačavenda (Stubaki), dok su treće mjesto podijelile Franka Mesarić (Čakovec) i Lorena Perendić (Stubaki).


U kategoriji djevojčica (2003. i mlađe) prvo mjesto osvojila je Bruna Borovec (Varaždin), druga je bila Rafaela Jezidžić (Kaštel Štafilić), a treća mjesta su podijelile Tia Grgin (Kaštel Novi) i Iva Vištica (Nuštar).


U kategoriji (2000. i mlađe) prvo mjesto osvojila je Hana Kroužil (Daruvar), druga je bila Sandra Đurišić (Gruda), dok su treće mjesto podijelile Patra Raos (Gruda) i Tamara Nikolić (Vinkovci).


U kategoriji dječaka (2003. i mlađi) prvo mjesto osvojio je Borna Petek (Zagreb), drugi je bio Andi Smolčić (Sisak), dok su treća mjesta podijelili Staš Mandarić (Kaštel Novi) i Luka Krajinović (Privlaka).


U kategoriji dječaka (2006. i mlađi) prvo mjesto osvojio je Ivan Hencel (Zagreb), drugi je bio Norman Pap (Opatovac), a treće mjesto su podijelili Dominik Majstorović (Nuštar) i Darijo Bistrović (Opatovac).


U kategoriji (2000.  i mlađi) prvo mjesto osvojio je Bruno Petek (Zagreb), drugi je bio Ivan Lovrić (Opatovac), a treća mjesta su podijelili Marin Šimundić (Nuštar) i Tian Smolčić (Sisak).


Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnih i srednjih škola da potpuno besplatno od travnja do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika). Mario Kokaj

Možda ste propustili...

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

Najčitanije iz rubrike