Crna kronika
VOZI, A NE SMIJE

Zabio se pijan Škodom u bus
Objavljeno 11. kolovoza, 2018.

POŽEGA - Nepropisnim kretanjem i pod utjecajem alkohola 40-godišnjak je u četvrtak, oko 18 sati, udario u autobus na cesti između mjesta Branešci i Španovica.
- Vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,72 promila upravljao osobnim automobilom marke Škoda, bjelovarskih registracija, zbog nepropisnog kretanja kolnikom prešao je na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera i prilikom mimoilaženja s autobusom marke Setra, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, udario u njega. Četrdesetogodišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola - doznajemo od Gorana Matijevića iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Istoga dana prometnu nesreću imao je 50-godišnjak koji je upravljao Volskwagenom, požeških registracija, u Ulici Matije Gupca, kod Doma zdravlja, u Požegi. Iz policije navode da je vozač sletio s ceste zbog neprilagođene brzine kretanja te udario u prometni znak i zasađeno raslinje. Vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog vožnje neprilagođenom brzinom.
Kako doznaju lokalni mediji, vozač je zbog zadobivenih ozljeda sam krenuo k liječnicima u Dom zdravlja, no djelatnici Hitne pomoći su ga vidjeli i priskočili mu u pomoć. Navodno mu je nakon neseće i pozlilo te je izgubio svijest.S. Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike