Regija
ZAVRŠETAK PRVE FAZE RADOVA

Dobili nove učionice, kabinete, malu dvoranu...
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.
POŽEGA - Projekt vrijedan više od 12 milijuna kuna zahvaljujući kojem će požeška Osnovna škola Dobriše Cesarića dobiti veliku dvodijelnu sportsku dvoranu, malu sportsku dvoranu, svlačionice, tuševe i sanitarne čvorove, nekoliko novih učionica, nove kabinete, posebno opremljenu učionicu za informatiku, novu kuhinju i blagovaonicu, završava svoju prvu fazu, vrijednu 5,6 milijuna kuna. Prema obećanju izvođača radova, koji ima ugovorni rok do 3. rujna, dakle do početka nove školske godine, radovi i montaža opreme bit će izvedeni i prije tog roka. Radovi su počeli krajem prošle godine, škola je u drugom polugodištu radila u manjem prostoru, jer je dio starih prostora morao biti srušen zbog gradnje novih. Gradnja se nastavlja s drugom fazom, u kojoj će do travnja sljedeće godine biti izgrađena i velika dvodijelna sportska dvorana, za koju je požeški gradonačelnik Darko Puljašić potvrdio da su osigurana sredstva.
Radove izvodi zajednica ponuditelja čiji je nositelj tvrtka L-projekt d.o.o, a gradilište je danas obišao gradonačelnik Darko Puljašić s ravnateljicom škole Zvjezdanom Krip.
- Radovi napreduju kako je planirano, tako da će do 3. rujna prvi dio izgradnje biti završen i naši mali osnovnoškolci moći će uživati u puno modernijem i bolje opremljenom prostoru – rekao je gradonačelnik Puljašić, zadovoljan viđenim radovima i kvalitetom izvedenih radova.
Trenutno se radi na postavljanju podnih obloga, a preostalo je montirati kuhinju i završiti postavljanje unutrašnje stolarije, uglavnom vrata. Nakon dovršetka prve faze radova slijedi gradnja dvodijelne dvorane. AGM Kruna
Možda ste propustili...

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike