Tehno
NOVI PAMETNI TELEFONI

Honor 7S, 7C i 7A od sada i u Hrvatskoj
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.
Honor je objavio da su njegovi najpristupačniji pametni telefoni namijenjeni osobama koje uživaju u zabavi i udobnosti svakodnevnog korištenja telefona – Honor 7S, Honor 7C i Honor 7A, početkom kolovoza dostupni i u Hrvatskoj.
Novi pametni telefoni imaju mogućnost otključavanja telefona prepoznavanjem lica (Face Unlock), čime njihovo korištenje postaje još jednostavnije. Imaju i kamere visoke razlučivosti koje omogućuju snimanje fotografija izuzetne kvalitete te velike Honor Full-View zaslone. Sve ove vrhunske značajke besprijekorno su integrirane u tanka kućišta te se mogu nabaviti po iznimno povoljnim cijenama. Tako za Honor 7S trebate izdvojiti manje od 900 kuna.Honor 7S ima živopisni HD 18:9 široki zaslon. U skladu s trendom full-screen zaslona u modernim pametnim telefonima Honor 7S ima 5,45-inčni zaslon smješten u kućištu uređaja koji je, zahvaljujući gotovo nepostojećem okviru, i dalje udoban za držanje u jednoj ruci. Razlučivost od 1440 x 720 nepobjediva je kod ovakve cijene, te pruža bolji doživljaj gledanja fotografija i videozapisa i olakšava odrađivanje posla. S LED bljeskalicom na prednjim i stražnjim kamerama Honor 7S nadmašuje druge pametne telefone u svojoj klasi.
Honor 7C opremljen je s dvostrukom stražnjom kamerom visoke razlučivosti od 13 MP + 2 MP, što predstavlja prekretnicu u ugrađivanju dvostrukih kamera u budget pametne telefone. Honor 7C također sadrži 8 MP prednju kameru s ugrađenim osvjetljenjem za selfije kako bi vaši noćni selfiji izgledali bolje nego ikad. Honor 7A dolazi s 5,7-inčnim Honor Full-View zaslonom omjera 18:9 koji pruža odličan prikaz videa poput onog na velikom platnu. Telefon je opremljen 13 MP kamerom visoke razlučivosti i 8 MP prednjom kamerom. Honor 7A napaja osmerojezgreni procesor i ima najnoviji sustav Android 8.0 i korisničko sučelje EMUI 8.0, čime dostiže novu razinu funkcija i performansi u multitasking okruženju.
Jasminka Knežević
Najčitanije iz rubrike