Tehno
ZOEMINI

Ispisujte i dijelite važne uspomene
Objavljeno 10. kolovoza, 2018.
Canon Zoemini ispisuje personalizirane fotografije dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča) izravno s mobitela, tableta, ili aplikacija za društvene mreže.
Canon Zoemini savršeni je dodatak za sve koji uživaju u ispisu i dijeljenju posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima, ma gdje ih raspoloženje odvede. Canon Zoemini inspirirat će korisnike da oslobode svoju kreativnost zahvaljujući cijelom nizu trendovskih filtara, okvira i animiranih efekata putem aplikacije Canon Mini Print koja će se od 5. rujna 2018. moći besplatno preuzeti iz trgovina App Store i Google Play.
Bez obzira na to radi li se o posebnim obiteljskim prigodama, odmoru ili jednostavnom nalaženju s prijateljima, Canon Zoemini potiče kreativnost fotografijama koje se lako ispisuju i funkcioniraju kao naljepnice kojima se mogu personalizirati stvari u svakodnevnoj uporabi, poput prijenosnih računala, kućišta mobitela, torbi, ogledala ili zidova u spavaćoj sobi. Moguće je ukrasiti i školske torbe fotokolažom prijatelja, obitelji, ljubimaca, pa čak i pomno napravljenih selfija.
Ovaj kompaktni i elegantni uređaj koji lako stane u dlan dolazi u tri uzbudljive i žive boje: ružičasto zlatnoj/bijeloj, bijeloj/srebrnoj i crnoj/tamnosivoj.
Canon Zoemini krasi tehnologija ZINK, što znači da troši nula tinte. Ovaj prijenosni pisač s punjivom baterijom dolazi s početnim paketom od 10 fotopapira Canon ZINK (s pozadinom koja se može odvojiti radi lijepljenja, bez razmrljavanja, otporni na vlagu i trganje), dok se dodatni papir može kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 komada.
Mase samo 160 g i dimenzija 118 mm x 82 mm x 19 mm, Canon Zoemini moći će se kupiti od 5. rujna 2018.M.R.
Najčitanije iz rubrike