Mozaik
JOŠ JEDAN PARTY U AQUARIUSU

Na Zrću nastupio slavni DJ Romero
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.
Nizozemski superstar DJ i producent Nicky Romero u utorak navečer je u prepunom klubu Aquariusa na Zrću odradio vatreni nastup koji nije propustio ni naš poznati dizajner i stilist Ivan Friščić te mlada influencerica Ela Jerković.
Inače, Nicky Romero, koji je poznat po svojemu velikome hitu "Touluse" kao i po pjesmi koja se popela na vrh britanske ljestvice "I Could Be The One" (s poznatim Aviciijem), nastupio je u zagrebačkom Aquariusu prije nekoliko godina, čega se rado sjetio tijekom večeri provedene na Zrću.
- Uživao sam jednako u zagrebačkom nastupu prije pet-šest godina, kao i ovdje u ljetnoj rezidenciji kluba. Rulja je ovdje nevjerojatna i uvijek mi je zabavno nastupiti na Zrću - rekao je Nicky Romero, koji je trenutno, prema ocjeni DJ Magazinea, među 50 vodećih DJ-eva svijeta, a surađivao je s poznatim glazbenicima kao što su Tiësto, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Armand Van Helden, Avicii i Hardwell. Uz rezidencije u Ibizi u Amnesiji i lasvegaškom Wynnu, uz podršku Aviciija, Calvina Harrisa, Davida Guete, Hardwella i mnogih drugih, Nicky Romero postao je jedno od najistaknutijih imena svjetske plesne glazbe. T.K.
Najčitanije iz rubrike