Dome slatki dome
PHOENIX DESIGN

Dizajnerski tim godine
Objavljeno 9. kolovoza, 2018.
Ovogodišnja počasna titula "Red Dot: Dizajnerski tim godine" ide njemačkom studiju Phoenix Design¸. Riječ je o studiju interdisciplinarnog pristupa i međunarodne orijentacije koji je tijekom svog 30-godišnjeg djelovanja uspio osvojiti oko 200 Red Dot Design nagrada, uključujući 13 "Best of the Best" priznanja. Dizajnerski studio od samoga početka radi s Hansgrohe grupom, a tijekom tog razdoblja dodijeljena im je 51 Red Dot nagrade za AXOR i hansgrohe proizvode. Ove godine to je uspješno partnerstvo osvojilo još četiri nagrade u kategorijama "Kupaonske miješalice i tuševi" i "Kuhinjske miješalice i sudoperi”. Proizvodi: hansgrohe serija Novus miješalica; hansgrohe Raindance E Showerpipe tuš sustavi; hansgrohe kombinacija sudopera C51 i tuš sustav AXOR Showerpipe 800 svojim izgledom i performansama osvojili su stručni žiri Red Dot Awarda.
Od 1988. godine titula "Red Dot: Dizajnerski tim godine“ dodijeljuje se timovima koji svojim izvanrednim dizajnerskim dostignućima uporno privlače pozornost struke i javnosti. Prvi put u 13 godina prestižna titula dodijeljena je jednom neovisnom dizajnerskom studiju:
Phoenix Design timu. Temelji nagrade Red Dot udareni su još 1955. godine, a danas se smatra jednom od najutjecajnijih u svijetu dizajna. J.Kn.
Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike