Sport
NOVI "GERS"

Borna predstavljen na Ibroxu
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.
Borna Barišić već je 11. igrač koji je potpisao ugovor s Glasgow Rangersima u eri Stevena Gerrarda, a brojka na tome navodno neće stati. Kako to dolikuje velikim klubovima, bivši kapetan Osijeka predstavljen je vrlo opširno na klupskoj stranici, uz prvi intervju koji se zanimljivo može pogledati na službenoj stranici Glasgow Rangers TV ako uplatite dvije funte! Potpisivanju ugovora i službenom predstavljanju nazočili su i Bornin brat Dino i otac Stipe, koji su se zajedno slikali sa šalom "Gersa". D.Kl.

Čak 94 posto navijača oduševljeno

Škostski dnevnik Daily Record na svojoj je mrežnoj stranici otvorio anketu s pitanjem "mislite li da će Borna Barišić biti pojačanje za Rangerse"? U njoj je čak 94 posto ljudi koji su glasovali odgovorilo potvrdno na to pitanje. Osim toga, Borna je navijače "kupio" i izjavom nakon uzvratnog susreta na Ibroxu kada je otvoreno pohvalio atmosferu, strast i pripadnost koju navijači iskazuju prema klubu. Osim toga, ljubav između dobrog dijela navijača Gersa prema Barišiću planula je već nakon prve utakmice u Gradskom vrtu u kojoj je on bio jedan od najboljih igrača na terenu. Škotski navijači nogometno su vrlo obrazovani i nije im mogla promaknuti činjenica da igrača poput Borne na toj poziciji u svojim redovima nemaju. Očito je ovo početak jedne velike ljubavi na Ibroxu. D.Kl.

Čeka ga borba s Jonom Flanaganom

Škotski mediji raspisali su se o tome kako Bornu čeka borba za poziciju u momčadi s Jonom Flanaganom koji je, također, ovog ljeta na Ibrox stigao iz redova Liverpoola. Flanagan ima isksutva igranja Premiershipa u dresu Redsa, ali on je zapravo dešnjak i zbog toga je Gerrard inzistirao na dojučerašnjem kapetanu Osijeka. Osim toga, ako Borna nastavi igrati u trenutnoj formi, borbe neće biti - on će sigurno postati prvi Gerrardov pick za poziciju lijevog beka jer ofenzivno donosi daleko više od Flanagana, a obrambeno je također kvalitetniji. Vidjelo se to i u dva okršaja Osijeka i Rangersa. Uostalom, Steven Gerrard preveliko je ime da bi se čisto iz razonode razmetao pohvalama za igrača iz Hrvatske. Međutim, Borna mu nije silazio s usana nakon prvog susreta u Gradskom vrtu. D.Kl.

Možda ste propustili...

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike