Sport
PRIJELAZNI ROK

U potrazi za veznim igračem i Lišnić u Rudešu
Objavljeno 8. kolovoza, 2018.
Odlaskom Borne Barišića prijelazni rok u Gradskom vrtu još nije zaključen. Bijelo-plavi na nogometnoj će tržnici biti aktivni do njezinog samoga kraja, a još uvijek je moguć promet u oba smjera, jer se nikada sa sigurnošću ne može tvrditi što donosi novi dan. Bijelo-plavi imaju i jedan priortet kada su u pitanju ulazni transferi.

- Želimo dovesti još jednog kvalitetnog veznog igrača. To je sve što u ovom trenutku mogu reći. Do kraja prijelaznog roka ima još dosta vremena, pa je i dalje moguć promet u oba smjera. Uglavnom, pratimo zbivanja, ciljeve imamo, pa ćemo vidjeti hoće li se ukazati prilika da realiziramo još poneki transfer ovoga ljeta - kaže Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.

Bijelo-plavi dosad su angažirali pet novih igrača. Stigli su vratar Ivušić, stoperi Guti i Radeljić, lijevi bek Janža te napadač Henty. Već po tome vidljivo je koja pozicija nedostaje kako bi bila ispunjena ona priča o "jednom igraču u svakoj liniji". Struka u Gradskom vrtu složna je u tome da je za rezultatski iskorak prijeko potreban jedan ozbiljan i iskusan vezni igrač. Takve, koji bi se uklopili u Osijekove financijske gabarite, ali i u kriterije kvalitete, nije lako pronaći.

Još na koncu treba dodati kako je još jedan mladi igrač otišao na posudbu. Riječ je o Filipu Lišniću, koji će imati priliku okusiti prvoligaški nogomet, jer će igrati za Rudeš u kojem su od ranije još dvojica osječkih mladića, također na posudbi, Robert Mišković i Mihael Klepač.D. Keler
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike