Osijek
70.000 KN ZA NAJMLAĐE LASLOVČANE

Novo igralište uz pomoć Županije
Objavljeno 8. kolovoza, 2018.
Osim velikih komunalnih radova na području Ernestinova, Divoša i Laslova, selima ernestinovačke općine, rade se i oni možda malo manje vrijednosti, ali koji mnogostruko povećavaju kvalitetu života. Posljednja investicija u Laslovu - dječje igralište - zasigurno je razveselila najmlađe stanovnike, ali i njihove roditelje koji rado dolaze na novouređeno mjesto provoditi slobodno vrijeme.
Dodatni je to sadržaj, kaže načelnica u Općini Ernestinovo Marijana Junušić, a u takve i slične sadržaje općinska će uprava nastaviti ulagati.
- Prošle godine iskazali smo potrebu za izgradnjom dječjeg igrališta na poziv Osječko-baranjske županije. Projekt dječjeg igrališta odobren je i izgrađeno je financijskim doprinosom Osječko-baranjske županije. Ukupna vrijednost investicije je 70.000 kuna. Izgradnjom dječjeg igrališta podigla se razina komunalnih usluga, pružio se zadovoljavajući standard lokalnom stanovništvu, omogućeno je djeci prostor da se razvijaju, kako u intelektualnom i motoričkom, tako i u društvenom smislu te im je omogućeno kvalitetnije provoditi slobodno vrijeme na otvorenom prostoru što će svakako pridonijeti i poboljšanju kvalitete njihova zdravlja - navode u ernestinovačkoj općinskoj upravi.
Dakako, također poručuju, planiramo i izgradnju još jednog igrališta u naselju Ernestinovo. "Neka naša djeca uživaju na svježem zraku i zabavi. Mislim će nova igrališta jednako koristiti i osnovnoškolci, ali i predškolarci iz naših vrtića", kaže Junušić. D. Pejić
Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike