Osijek
PODUZETNIČKI INKUBATOR U ANTUNOVCU

Radovi prije predviđenih rokova
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.
Gradnja Poduzetničkog inkubatora i akceleratora u Gospodarskoj zoni Antunovac napreduje, izvođač radova je čak ispred predviđenih rokova. Inkubator treba biti gotov u svibnju 2019., a do listopada ove godine izvođač će podići prvi dio etaže.
- Zadovoljni smo napredovanjem radova. Inkubator s opremanjem očekujemo onako kako smo i prijavili, u kolovozu 2019. Završetak te investicije nestrpljivo se očekuje, riječ je o najvećem projektu Općine Antunovac u posljednje vrijeme – više od 21 milijun kuna vrijednosti, što je s obzirom na naš izvorni godišnji općinski proračun od četiri milijuna kuna, zaista velika investicija - kaže Davor Tubanjski, načelnik Općine Ernestinovo.
- U našoj Razvojnoj agenciji RODA radi se na edukaciji potencijalnih korisnika usluga Inkubatora. Sve je zamišljeno tako da u Inkubatoru bude i savjetodavna služba koja će uz Razvojnu agenciju i LAG biti podrška poduzetnicima - kaže Tubanjski. D.Pejić
EDUCIRANJE
- U Razvojnoj agenciji poduzetnici će se moći educirati, tražiti pomoć i drugo. LAG Vuka – Dunav prostor trenutno dijeli s RODA-om i sigurno će u Inkubatoru dobiti nove prostore, a sam LAG ima puno potencijala. Tu smo zbog toga da pomognemo, Inkubator ima i konferencijsku dvoranu s više od 150 mjesta, a i Općina će se sigurno koristiti dijelom tih prostora koje će nuditi Inkubator - kaže Davor Tubanjski.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike