Osijek
IZGUBIO KLJUČEVE AUTA U SUBOTU, KLJUČARA NAŠAO TEK U PONEDJELJAK

Vikendom ključari u Osijeku ne rade?!
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.
Gotovo jednako bezuspješnu potragu, kao onu za stomatologom u Osijeku u dane vikenda, proći će onaj tko tijekom subote ili nedjelje izgubi jedini ključ od automobila! Dogodilo se to našem sugrađaninu koji je izgubio ključ u subotu, nakon čega je krenuo u potragu za radnjom za izradu ključeva.
- Parkirao sam nakratko i planirao ostati samo pet minuta, no ostao sam puna dva dana! Nakon što sam izgubio ključ pokušao sam ga pronaći, ali nisam uspio. Vidjevši da mi nema druge nego da se obratim ključaru htio sam napraviti ključ, no rečeno mi je da ništa ne mogu učiniti do ponedjeljka. Ne samo da sam bio prisiljen ostaviti otključan automobil nego sam i riskirao da mi pauk odnese automobil – ispričao je 38-godišnji Osječanin.
Da je to doista tako, provjerili smo u nekoliko radnji za izradu ključeva. Tako u radnji Bole Express kažu kako da ne mogu napraviti ključ bez duplikata. Iako je na internetskim stranicama pod pojmom "ključar Osijek" naveden i Drago Bičvić te stoji da izrađuje, ugrađuje te servisira ključeve, poručio je da podatci nisu točni te da se bavi bravarskom djelatnošću, no ne i izradom ključeva. Iz obrta "Srećko" od Josipa Kozića doznajemo da je potrebno dati broj šasije i potom vidjeti može li se izraditi ključ, a samo radnim danom ključ je moguće napraviti i u "Ključku".
- Ne izlazim vikendom na teren i ako mi se sugrađanin javi, napravit ćemo ključ – kratko je poručio Davor Ištković iz "Ključka".
Dakle, prema primjeru našeg sugrađanina čini se da vikendom (uostalom i svakoga dana) valja pripaziti na ključeve, jer do 8 sati radnim danom nema pomoći! - Sreća je u nesreći da nitko nije ukrao parkiran automobil – prokomentirao je sugrađanin. M. Mihelić
Najčitanije iz rubrike