Mozaik
BOOKING.COM: NAJBOLJA MJESTA ZA GLEDANJE FILMOVA

Pulska arena uvrštena među neobična svjetska kina
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.
Diljem svijeta ima svega: od staromodnih, glamuroznih filmskih palača do modernih lokacija s vrhunskim sustavima za zabavu

Zaboravite na pretraživanje televizijskih kanala i platforma za online gledanje filmova i provedite nezaboravnu filmsku noć u nekom od najneobičnijih svjetskih kina.


Od staromodnih, glamuroznih filmskih palača do modernih chic lokacija s vrhunskim sustavima za zabavu, Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještaja za boravak, otkriva kako jedan od pet svjetskih putnika planira odabrati destinaciju za odmor zbog toga što je ta lokacija set omiljenog televizijskog programa, serije ili filma koju je nedavno gledao. Pa zašto ne otići na izlet i posjetiti neke od najneobičnijih velikih zaslona i uživati u potpuno drukčijem iskustvu gledanja filmova? Zgrabite kokice, opustite se i pobjegnite od stvarnosti uz film na zadivljujućim lokacijama kao što su drevna gladijatorska arena, šarmantne kamp-kućice koje koriste solarnu energiju ili predivna luka uz more. Popis je napravljen na temelju uzorka od 18.509 svjetskih putnika, koji su tu aktivnost ocijenili sa 4 ili 5 na skali od 5.

Kino Castro

Kino Castro sagrađeno je 1922. godine, a još 1976. proglašeno je mjestom u San Franciscu koje se mora posjetiti, kao jedna od rijetkih kinodvorana u SAD-u koje rade još od 20-ih godina. Kino je još uvijek u vlasništvu obitelji osnivača, a elegantno uređeno Castro kino/kazalište domaćin je i raznih događaja, festivala i nastupa. Danas je to kino poznato kao kulturno i političko središte LGBTQ zajednice, jer su se na toj lokaciji među prvima prikazivali LGBTQ filmovi, još od 70-ih.
Gdje odsjesti: Nakon izleta u Castro ljubitelji filma mogu odsjesti u Hotel Rex San Francisco, koji je uređen u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća. Taj boutique hotel nudi šarmantne i elegantne sobe za odmor, a s lokacije možete krenuti u istraživanje San Francisca. Booking.com putnici preporučuju i da kušate odličnu hranu u lokalnim restoranima.
Orange Kino Club

Smješten u pekinškom shopping centru Pacific, Orange Kino Club jedna je od najekskluzivnijih kinodvorana u Kini, koja gledateljima pruža luksuzno i ​​jedinstveno filmsko iskustvo. Robert Majkut je dizajnirao Orange Kino, koje ima zonu Piano Bar, privatne VIP sobe, Cigar Club i tri dvorane za projekciju filmova. To definitivno nije prosječno kino! Kad dođete u Peking, pobrinite se da uživate u razgledanju kulture i povijesti grada, što preporučuju putnici Booking.coma.
Gdje odsjesti: Shichahai Shadow Art Performance Hotel skriveni je dragulj u srcu Pekinga. Smješten je u povijesnom dijelu Hutong pa gosti mogu uživati ​ u mirnom odmoru daleko od užurbane urbane scene. Putnici u Pekingu mogu doživjeti razne tradicionalne i kulturne aktivnosti poput stvaranja umjetničkih shadow slika, učenja kaligrafije i pravljenja lokalnog specijaliteta - knedli. Svi koji žele vidjeti izvedbu i izvan velikog platna mogu gledati besplatnu predstavu sjena koja se izvodi svaki utorak, četvrtak i subotu.
Pulska Arena

Jedan od posljednjih amfiteatara na svijetu očarat će vas zadivljujućim zalascima sunca i drevnom poviješću. Nije neobično da putnici Booking.coma preporučuju posjet Puli upravo zbog povijesti i drevne arhitekture. Sagrađena još u 1. stoljeću, Arena se u vrijeme Rimskog Carstva izvorno koristila za borbe gladijatora, a jedna od atrakcija koju danas možete vidjeti u Areni je Pula Film Festival.
Gdje odsjesti: Unutar povijesne jezgre Pule nalaze se šarmantni Apartments Forum s pogledom na Augustov hram, Forum i poznatu Arenu. Putnicima će se svidjeti taj dom daleko od doma s potpuno opremljenom kuhinjom, namještenim balkonom, prozračnim i prostranim sobama i bogatim sadržajima u blizini.
St. George Open Air

S obzirom na to da je prozvano najljepšim kinom na svijetu, filmoljupci će inzistirati na izletu u St. George Open Air Cinema u Sydneyu. Sjedeći u kinosjedalima možete vidjeti zalazak sunca uz poznatu ​​Opera House i morsku luku, a u blizini je i mnogo barova i restorana.
Gdje odsjesti: Idealno smješten, u središnjem dijelu Sydneya, Adina Apartment Hotel Sydney Central nudi moderne apartmane, vanjski grijani bazen i hidromasažnu kadu, fitness centar, saunu i roštilj. Booking.com putnici preporučuju tu lokaciju kao jedan od najboljih smještaja u Sydneyu, uključujući shopping, znamenitosti i zabavu.
Sol Cinema

Sol Cinema u Wallesu poznat je po tome što je najmanje kino na svijetu koje pokreće solarna energija. Iako se ne može pohvaliti uobičajenim stilom s A-lista, ljubitelji filmova dočekuju se na crvenom tepihu, na usluzi je osoblje i fino pečene kokice.
Gdje odsjesti: Eko-friendly filmoljupcima svidjet će se boravak u Parc-Le-Breos House. Okružen slikovitim velškim selom nudi lokalne izvorne sastojke i tradicionalnu hranu na farmama. Možete se odmarati u prostranoj sobi i omotati se pahuljastim ogrtačem i papučama se osjećati kao kod kuće. Najbolje preporuke za Swansea od Booking.com putnika su plaže, hrana i restorani.
U više od 70 zemalja

Podsjetimo, Booking.com B.V. osnovan je 1996. u Amsterdamu te se od male nizozemske startup tvrtke razvio u jednu od najvećih online tvrtki na svijetu. Booking.com je dio grupe Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) i ima više od 17.000 zaposlenika u 198 ureda i 70 zemalja diljem svijeta. Misija je tvrtke omogućiti ljudima da proputuju cijeli svijet. Stoga ulažu u digitalnu tehnologiju kojom nastoje ljudima olakšati putovanja.

- U Booking.comu nudimo najveći izbor nevjerojatnih smještajnih objekata, uključujući apartmane, kuće za odmor i obiteljske objekte s doručkom pa sve do resortova s pet zvjezdica, kućica na drvetu, pa čak i iglua. Booking.com stranica i mobilne aplikacije dostupne su na 43 jezika, uključuju više od 27 milijuna dodanih jedinica, i nude više od 130.000 odredišta u 227 zemalja i područja diljem svijeta. Na našoj se platformi svaki dan rezervira više od 1,5 milijuna noćenja. Bez obzira na to putuju li poslovno ili privatno, putnici mogu brzo i jednostavno rezervirati savršen smještaj, bez naknada za rezervaciju i uz jamstvo vraćanja razlike u cijeni. Uz naš tim korisničke službe, korisnici mogu kontaktirati Booking.com 0 - 24 i zatražiti podršku na 43 jezika, u bilo koje doba dana ili noći - poručuju iz najpopularnije online booking tvrtke na svijetu.
Tanja Kvorka
Misija je omogućiti ljudima da proputuju svijet. Stoga ulažu u digitalnu tehnologiju kojom olakšavaju putovanja
Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike