Sport
OŠTRE KAZNE

Alen Petrović i Grnja mjesec dana na hlađenju
Objavljeno 6. kolovoza, 2018.
Disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer izrekao je disciplinske mjere za utakmice 1. kola. U njima je daleko najgore prošao NK Osijek koji je kažnjen prema nekoliko stavki. Sportski direktor Alen Petrović i pomoćni trener Ronald Grnja kaženji su s po mjesec dana zabrane obavljanja dužnosti zbog toga što su tijekom susreta s Hajdukom odstranjeni s klupe, a uz to će svaki od njih morati platiti 3000 kuna.
- Dogodilo se to nakon što nam nije priznat pogodak. Smatrali smo kako smo oštećeni, pa smo burno reagirali, a suci su procijenili kako nas treba odstraniti s klupe. Prvi sam za čistoću nogometa i red, očito su pronađeni elementi za naše kažnjavanje, ali smatram kako je jednomjesečna suspenzija ipak drastična te da ju ni Grnja ni ja nismo zaslužili - rekao je Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.
Osim toga, kaznu od jedne utakmice neigranja zbog isključenja na toj utakmici s Hajdukom dobio je Marin Pilj, a i on mora platiti 3000 kuna. I tu nije kraj, osječki prvoligaš morat će platiti i dodatnih 5000 kuna zbog momčadskog prijestupa (pet žutih, jedan crveni karton i dva udaljenja s klupe). I za kraju Osječani će morati platiti i pirotehničku zabavu svojih navijača na derbiju i to iznosu od 7000 kuna. Tu nisu ostali usamljeni, jer će zbog istog prijestupa u blagajnu HNS-a i Hajduk uplatiti 5000 kuna. Eto, tako je NK Osijek samo u jednom susretu zbog raznih disciplnskih prekršaja ostao kraći za čak 21.000 kuna. Očito je disciplinski sudac u dobroj formi dočekao novu sezonu...D.Kl.
Možda ste propustili...

SLAVONSKI OBRAČUN PRIPAO LIDERU

Dogan pogodio za ostanak bodova u Gradskom vrtu

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

Najčitanije iz rubrike