Mozaik
IZBOR LJEPOTICE ZA MISS SVIJETA

U Kninu predstavljene finalistice Miss Hrvatske 2018.
Objavljeno 28. srpnja, 2018.

KNIN

 

U prekrasnom ambijentu hotela  "Vrata Krke" u Lozovcu su predstavljene sve finalistice ovogodišnjeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta .  

 

Djevojke su pobijedile na svojim županijskim izborima te su tako osigurale izravan ulazak u finale Miss Hrvatske 2018. koje će se držati 1.rujna u dvorcu Stari Grad Čakovec uz izravan prijenos HRT-a. 

 

Djevojke će se kroz nekoliko dana u Šibensko-kninskoj županiji pripremati za samu finalnu večer te će snimati modne fotografije i filmske razglednice s prekrasnih lokacija u županiji. 

 

Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim djevojkama je osobno uputio gradonačelnik Grada Knina Marko Jelić, koji je osobno i u ime grada Knina poželio dobrodošlicu i pružio podršku manifestaciji.

 

- Ponosna sam što ćemo predstaviti prekrasnih 16 ljepotica od kojih će jedna postati nova Miss Hrvatske, a većinom su sve županije zastupljene. Stoga sam posebno sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom petu godinu za redom vodim ovaj projekt kojem vraćam stari sjaj s novim i drugačijim pristupom što nas čini jedinstvenim i posebnim, rekla je  Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatska.

 

Tijekom pripremam djevojke će se natjecati u kategorijama  Sport&Fitness, Top Model, Multimedija, Talent  i Intervju, gdje će ih mentori ocjenjivati te će se pobjednice pojedinih kategorija izravno plasirati u super finale.Mario Kokaj

 

Možda ste propustili...

‘’SLUŠAJ GLAZBU MOGA SRCA’’

Festival srca istovremeno u pet slavonskih gradova

PROJEKT VRIJEDAN 900 MILIJUNA DOLARA

Grade veliku plažu na Manhattanu

TREĆI DIO OMNIBUSA “SEKS, PIĆE I KRVOPROLIĆE”

Film “Mali” Antonija Nuića u kinima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BETA SUDAR, PJEVAČICA IZ VALPOVA

Nastup na Dori za mene je čast i dat ću sve od sebe!

2

KUD DIKA IZ SLATINE OBILJEŽILO 50 GODINA RADA

Još jedan novi početak i povratak folklornoj baštini

3

TAMBURAŠKI SASTAV VRANAC

Nova pjesma “Sada zovem lopove”