Crna kronika
ČETIRI OZLIJEĐENE OSOBE U TRI PROMETNE NESREĆE U SLAVONIJI

Liječnici se bore za život teško ozlijeđene žene u slijetanju automobila
Objavljeno 27. srpnja, 2018.

SLAVONSKI BROD - Četiri osobe ozlijeđene su u tri prometne nesreće koje su se dogodile u srijedu i četvrtak na širem požeškom i području Slavonskog Broda.
Liječnici se bore za život žene koja je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 7.25 sati u mjestu Vranovci.
- Provedenim očevidom policajci Postaje prometne policije Slavonski Brod utvrdili su da je do prometne nesreće došlo jer se 79-godišnji vozač osobnog automobila nije kretao sredinom svojeg prometnog traka, već je svojim automobilom prešao na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera, nakon čega je preko kolnika prešao na travnatu površinu, gdje je došlo do slijetanja automobila u odvodni kanal i udara prednjeg dijela automobila u rub betonskog kolnog ulaza. U ovoj prometnoj nesreći teške ozljede opasne za život zadobila je 77-godišnja putnica, dok je 54-godišnja putnica zadobila lake ozljede. Ozlijeđenim putnicama liječnička pomoć je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske.


Samo dan ranije stradao je biciklist u Slavonskom Brodu.
- U srijedu oko 9.30 sati u Ulici Franje Supila dogodila se prometna nesreća u kojoj je 72-godišnji biciklist teško ozlijeđen. Očevidom policije utvrđeno je da je 63-godišnjak upravljajući automobilom oduzeo prednost prolaska 72-godišnjaku koji je upravljao biciklom. Pritom je došlo do udara bicikla u osobni automobil i pada biciklista na kolnik. Ozlijeđeni vozač bicikla prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje mu je pružena liječnička pomoć - doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice PU brodsko-posavske. Policajci protiv 63-godišnjaka i 79-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Zbog alkohola u srijedu se oko 19.45 sati dogodila nesreća u mjestu Novi Mihaljevci. Nesreću je izazvao 19-godišnji vozač Volkswagena koji je, pod utjecajem 0,79 promila u krvi, zbog neprilagođene brzine sletio vozilom s ceste i udario u ogradu 55-godišnjaka. U nesreći je teže ozlijeđen 24-godišnji putnik iz vozila.
Sandra Lacić

Dvije ozlijeđene žene prevezene su u bolnicu u Slavonskom Brodu. Protiv vozača policija podnosi prijavu
sletio
VOZAČ SE ZABIO U BETONSKI MOST
Najčitanije iz rubrike