Tehno

Philips Momentum monitor ove godine ekskluzivno na Gamescom sajmu
Objavljeno 27. srpnja, 2018.
Philips najavljuje kako će sudjelovati na ovogodišnjem Gamescom sajmu koji se održava od 21. do 25. kolovoza u Kölnu, te će tako na najvećem europskom sajmu gejminga i zabave posjetiteljima predstaviti prvi monitor na svijetu namijenjen posebno ljubiteljima igranja na igraćim konzolama - 43-inčni UHD 436M6VBPAB Philips monitor iz Momentum linije, službeno predstavljenog u travnju ove godine.
Svi posjetitelji nadolazećeg Gamescom sajma koji žele iskusiti jedinstveno iskustvo gejminga imat će priliku isprobati Philips Momentum monitor.
To je prvi monitor na svijetu koji je službeno certificiran DisplayHDR 1000 oznakom koju je dodijelila organizacija VESA, što označava kako monitor postiže osvjetljenje od impresivnih 1000 nita. Monitor ima VA panel koji dolazi s 4K rezolucijom, dubinom boje od 10 bita, visokim omjerom kontrasta (3000:1) te inovativnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz realističnih i živih boja. Za glatko igranje zaduženi su nisko ulazno kašnjenje, vrijeme odziva od 4 ms i FreeSync podrška, a Ambiglow osvjetljenje osigurava još bolji doživljaj.
Prošlogodišnji Gamescom sajam privukao je oko 355 tisuća posjetitelja i time stvorio rekordnu posjećenost. Ove godine sajam se otvara 21. kolovoza ekskluzivno za predstavnike medija i kompanija, a za sve ostale posjetitelje 22. kolovoza. M.R.