Autoglas
INOVATORI TEHNOLOŠI IGRAČ - PANDA WAZE

Najdruštveniji auto stigao je na tržište
Objavljeno 24. srpnja, 2018.
Panda Waze idealan je za bijeg od svakodnevice, dijeljenje fotografija i iskustva s vožnje te za savjete za putovanja
Kad najpopularniji model Fiatove ponude sretne najdruštveniji navigacijski sustav na svijetu, dobije se Panda Waze – tehnološki igrač koji nastavlja misiju tog modela: ponuditi najinteligentnija rješenja, pojednostaviti i poboljšati život za upravljačem te istovremeno biti svima dostupan. To je prvi gradski automobil u segmentu koji integrira poznatu Waze navigacijsku aplikaciju s jednako poznatom “Panda Uconnect” aplikacijom, omogućujući im istovremenu uporabu, uz prebacivanje između njih jednostavnim dodirom zaslona vašeg pametnog telefona.
Tu digitalnu kombinaciju razvila je Mopar, FCA marka koja upravlja postprodajnim proizvodima i uslugama za automobile Grupe. Panda Waze idealno je vozilo za bijeg od svakodnevice, dijeljenje fotografija i iskustva s vožnje te za savjete za putovanja. Panda Waze također spaja dvije velike zajednice: 7,5 milijuna zaljubljenika u Pandu koji su odabrali taj automobil od 1980. do danas i više od 100 milijuna povezanih Waze korisnika u cijelom svijetu koji aktivno surađuju dijeleći prometne informacije u stvarnom vremenu za najinteligentnija moguća putovanja.
Osobnost

Nova Panda Waze ističe se Cross izgledom i privući će svakoga tko govori istim jezikom društvenih mreža – pogotovo milenijci. Ta nova ciljana skupina kupaca želi auto koji će osigurati maksimalnu povezivost i prepoznatljiv stil po prihvatljivoj cijeni. Izvana, Panda Waze može se prepoznati po “Waze” logotipu na prednjim branicima. Osobnost su istaknuli crni detalji, uključujući bočne ukrasne letvice, pokrove vanjskih zrcala, krovne šine i kvake od vrata. Vanjski izgled nadopunjen je 15” kotačima sjajne obrade. Jednako mladenački i dinamični doživljaj može se pronaći i u unutrašnjosti, gdje nove presvlake sjedala savršeno odgovaraju armaturnoj ploči u novoj titan sivoj boji. Bogata serijska oprema uključuje Bluetooth radio i držač pametnog telefona na armaturnoj ploči, klima-uređaj, četiri zračna jastuka, ESC s pomoći pri kretanju na uzbrdici, senzor tlaka u gumama, središnje daljinsko zaključavanje, prednje naslone za glavu sa zaštitom od trzajnih ozljeda vrata i po visini podesivi upravljač. Taj model dostupan je s 1.2 69 HP benzinskim motorom.

Inovacije

Osim toga što je riječ o prvom gradskom autu s 4WD pogonom, Panda je također bila prvo vozilo u svom segmentu koje je osvojlio cijenjeni naslov ”Automobil godine” (2004.) te je iste godine postala i prvi automobil koji se popeo na nadmorsku visinu od 5200 metara, u bazni logor Everesta. Dugi niz rekorda nastavio se 2006. kad je Fiat Panda postao prvi gradski automobil na prirodni plin koji je krenuo u serijsku proizvodnju. Riječ je o najbolje prodavanom automobilu na prirodni plin u Italiji svake godine od njegova predstavljanja, a kumulativna prodaja od 2007. također je najviša u cijeloj Europi. Danas je to prvi gradski automobil koji nosi naziv Waze te integrira funkcije te aplikacije u svoj informacijsko-zabavni sustav.

Specijalna serija Panda Waze proširuje ponudu ovog gradskog automobila koji je zajedno s modelom Fiat 500 europski bestseler od 2003. godine.
Milan Bugarić
Pouzdani suputnik
Waze je navigacijska aplikacija koja vozačima omogućuje izbjegavanje prometnih čepova i uštedu vremena tijekom svakodnevnih vožnji. Milijuni povezanih vozača svakodnevno surađuju davanjem izvješća o prometu u stvarnom vremenu – čime se omogućuje da Waze aplikacija pronađe najbolje rute. Aplikacija je uvijek u mogućnosti preporučiti najbržu rutu na osnovi podataka koje je u stvarnom vremenu podijelilo više od 100 milijuna ljudi. Od prometnih informacija do benzinskih stanica s najnižim cijenama, Waze je pouzdani suputnik.
1980.

godine tvornički proizvodni pogon napustila je prva Panda
7,5

milijuna kupaca postalo je od početka proizvodnje vlasnicima Pande
Panda Uconnect aplikacija uključuje “Find myCar” uslugu, kako bi vozači mogli pronaći parkirani auto
Možda ste propustili...

ODLIČAN POTEZ ORGANIZATORA VRHUNSKE UTRKE

Hrvatski rally veterani na WRC-u

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce