Regija
UPOZORENJE POTROŠAČIMA

Ako ne platite račune, isključujemo vodu!
Objavljeno 23. srpnja, 2018.
SLATINA - Slatinska tvrtka Komrad društvo s ograničenom odgovornošću koja ima registriranu djelatnost za vodne usluge obavijestila je korisnike usluga javne vodoopskrbe i javne odvodnje koji su u međuvremenu zaprimili opomene zbog dugovanja za ispostavljene usluge, a ni nakon toga nisu podmirili svoje novčane obveze prema tvrtki Komrad. d.o.o, da su istekli svi rokovi čekanja te da će ovih dana od strane tvrtke Komrad d.o.o. uslijediti isključenje iz sustava javne vodoopskrbe svih dužnika zbog neplaćanja svojih financijskih obveza.
Kako je priopćeno iz tvrtke Komrad d.o.o "Izdavanjem naloga za isključenje iz sustava javne vodoopskrbe i dolaskom naših djelatnika na vašu adresu nemate više mogućnosti odgode isključenja sa sustava javne vodoopskrbe. Nakon skidanja vodomjera od strane naših ovlaštenih djelatnika, Komrad d.o.o. pokrenut će i postupak prisilne naplate u ovršnom postupku, što nažalost znači dodatni trošak zateznih kamata, odvjetnika i javnog bilježnika na teret korisnika usluga koji nisu podmirili svoje obveze“, stoji u obavijesti Komrada.
U slučaju da korisnik usluga sustava javne vodoopskrbe spriječi ili na bilo koji način onemogući skidanje vodomjera, tvrtka Komrad d.o.o će izvršiti isključenje iz sustava javne vodoopskrbe ukidanjem priključka na uličnom cjevovodu, a to će korisniku biti još jedan dodatni trošak. Zato se korisnici pozivaju da podmire svoje obveze prije izdavanja naloga za isključenje, jer kad se izda nalog nastaju troškovi koji mogu daleko nadmašiti iznose dugovanja, poručuju iz tvrtke pružatelja javne vodoopskrbe.
Komrad d.o.o. kao javni isporučitelj vodnih usluga ovih dana također je uputio poziv svima onim korisnicima koji su ilegalno priključeni na sustav javne vodopskrbe da se slobodno jave u upravu tvrtke Komrad kako bi im se omogućilo legaliziranje njihovog priključka bez ikakvih sankcija. Korisnici koji se ne jave, a provjerom bude naknadno utvrđeno da su ilegalno priključeni na sustav bit će novčano kažnjeni s 2.000 kuna za fizičke ili 10.000 kuna za pravne osobe, u skladu s Odlukom o priključivanju građevina i drugih nekretnina na komunalne vodne građevine na području grada Slatine.P.Žarković
Pozivaju one koji su ilegalno priključeni na sustav vodopskrbe da se slobodno jave zbog legaliziranja
Možda ste propustili...

UČENICI INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE VIROVITICA

Dravskoj priči donirali presadnice cvijeća

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

Najčitanije iz rubrike