Osijek
IN DA SOFA PARTY

Dvije su se večeri zaredom Osječani družili i plesali kod Vodenih vrata
Objavljeno 22. srpnja, 2018.

Iako je mnogima simpatični prostor u Sakuntala parku iznimno prirastao srcu, a terasa Iktusa neko vrijeme bila njegova dostojna zamjena, od prošloga je tjedna omiljeni In da Sofa party u rukama kreativne agencije Adverte pronašao novu lokaciju koja uspješno spaja tradiciju s prepoznatljivim urbanim, funky stilom. Riječ je o prostoru ispred Vodenih vrata, u baroknoj Tvrđi, pokraj dvorišta Kazamata, gdje je nakon početnog upoznavanja, protekloga vikenda također osvanuo ugodan ambijent upotpunjen maštovitim šarenim dekoracijama i udobnim sofama za pravo ljetno opuštanje.


Ondje je tako, unatoč nepovoljnoj vremenskoj prognozi, već u petak poslijepodne ambiciozno počeo prepoznatljiv tulum, koji je ritmovima iz produkcije DJ-eva Millyja i Umba privukao znatan broj Osječana - što ispred Vodenih vrata, što na njihove zidiće s kojih se prostire prekrasan pogled na rijeku Dravu i osvijetljeni pješački most. Iako je atmosfera već tada bila odlična, a ljudi rasplesani, bilo je očito kako ipak svi nekako čekaju subotnju In da Sofu, kada će bez ustručavanja moći popustiti sve kočnice. Tako je uistinu i bilo, "projekt Watergate" u subotu je došao do vrhunca s DJ Oliverom, pa su i užurbani konobari imali više posla, dok se već ionako visoka temperatura zraka dodatno podignula laganim plesom ili bar energičnim njihanjem u ritmu. Sve je to pratio lagani povjetarac, koji je u suradnji s pokojom munjom ipak nagovještao dolazak snažnije oluje. Vremenske su prilike In da Sofi "dopustile" održavanje sve do ponoći, kada je snažan vjetar prvo počeo rušiti prazne čaše, pa poneku dekoraciju, a sve je kulminiralo padom manjeg reflektora pokraj DJ-a, kojega, međutim, ni to nije spriječilo u održavanju dobre atmosfere. Uz klicanje i navijanje Osječana, tulum se tada, nakon kratke stanke, nastavio, a iako se dio publike razbježao, oni najhrabriji su plesom dočekali i kišu.

Sve u svemu, tradicija dobrih In da Sofa tuluma nastavila se i ovoga vikenda, dok su se Osječani, vidljivo željni opuštanja i dobre zabave, kišnim plesom kod Vodenih vrata uspješno zagrijali za nadolazeću Osječku ljetnu noć ovoga petka, 27. srpnja, kada će mnoštvo događanja diljem grada na Dravi donijeti ponešto za svačiji ukus. M. Mandić
Budući da Sofa ne počinje kasno, ne čudi velik broj mladih roditelja s djecom među posjetiteljima
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike