Osijek
PRIJAVE DO 1. RUJNA

Obrazovanjem do samoinicijative
Objavljeno 23. srpnja, 2018.

Mlade visokoobrazovane nezaposlene osobe, ili dugotrajno nezaposlene osobe s područja Osječko-baranjske županije imaju priliku sudjelovati u projektu koji organizira Ekonomski fakultet u Osijeku u suradnji sa Sveučilištem J. J. Strossmayera u Osijeku, PRONI Centrom za socijalno podučavanje i Centrom za poduzetništvo. Projekt pod nazivom "OSA - Obrazovanjem do samoinicijative", usmjeren je unaprjeđenju kompetencija visokoobrazovanih osoba u nepovoljnom položaju, u pogledu razvoja vještina, znanja i razumijevanja u području prijave i provedbe projekata i poduzetništva, s ciljem povećanja njihove konkurentnosti na tržištu rada ili samozapošljavanja. U sklopu projekta bit će organizirane brojne besplatne aktivnosti kojima će se polaznici moći umrežiti i prezentirati svoje ideje predstavnicima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.


Edukativne aktivnosti počinju certificiranom edukacijom polaznika za voditelja EU projekata, uz praktično treniranje stečenih znanja u timovima, a zatim slijedi "Mala škola životnih vještina", "Proaktivan pristup tržištu rada", "Cjeloživotno obrazovanje i inovativno poduzetništvo", dok će sve kulminirati petodnevnim "Poduzetničkim kampom". Naposljetku, umrežavanje i razmjena stečenih znanja zamišljena je na konferenciji "Poduzetništvo + Inovativnost = Konkurentnost", u sklopu koje će biti izdana i promotivna publikacija u svrhu promocije sudionika i njihovih postignuća.

Svi zainteresirani mogu poslati životopis i motivacijsko pismo najkasnije do 1. rujna na e-mail adresu: osa@efos.hr, a sve dodatne informacije mogu saznati pozivom na broj 031/224 490. M. Mandić
Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike