Osijek
SC INFINITUM - "MLADI ZA STARE"

Besplatni treninzi za umirovljenike svaki utorak tijekom ljeta
Objavljeno 21. srpnja, 2018.
Sukladno projektu nazvanom ‘‘Mladi za stare‘‘ odobrenom od Osječko-baranjske županije, u Sportskom centru Infinitum (Ulica Josipa Reihl - Kira 2c) svakog utorka održavat će se besplatni treninzi za umirovljenike. Treninzi će se održavati u prijepodnevnim terminima s početkom u 9.30 sati i trajat će sat vremena, a namijenjeni su i ženama i muškarcima.
- Program treninga prilagođen je ženama i muškarcima starije dobi. Trening je statičan i trajanja je od 45 minuta do sat vremena. Radit će se s loptama za pilates, trakama, bučicama (tko bude mogao raditi s njima), ovisno o zdravstvenim problemima te je u pravilu prilagođen svakoj osobi pojedinačno i osobe koje ne budu mogle raditi s njima, vježbat će bez opterećenja. Treninzi će se bazirati na stabilizaciji te jačanju kralježnice i lumbalnog dijela leđa. Radit ćemo i na poboljšanju koordinacije ruku i nogu, kao i na poboljšanju kondicijskog stanja kako bi se polaznici ovih treninga osjećali bolje u vlastitom tijelu te kako bismo malo razbili tu gradsku monotoniju, jer za ljude u umirovljeničkoj dobi nema gotovo nikakvih programa - kaže trenerica Sportskog centra Infinitum Laura Palančević.
Sve što je potrebno jest prijaviti se na kontakt-telefon 095/921-98-73, ili porukom putem Facebook stranice Sportskog centra Infinitum. D. Miklić
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike