Regija
RADOVI VRIJEDNI 1,3 MILIJUNA KUNA

Zadnji "glanc" na novouređenoj Glagoljaškoj
Objavljeno 20. srpnja, 2018.
VINKOVCI
Završetkom posljednje faze rekonstrukcije i obnove Glagoljaške ulice, dijela od Gundulićeve do Duge ulice, privode se kraju radovi u jednoj od najprometnijih vinkovačkih ulica i radnici stavljaju zadnji "glanc". Glagoljaška je jedna od žila kucavica središta Vinkovaca i trebalo je mnogo umješnosti kako bi se promet odvijao sa što manje zastoja. Radovi vrijedni 1,3 milijuna kuna počeli su početkom travnja i trebali su biti završeni u roku od dva mjeseca, ali su se odužili zbog, najviše, nepovoljnog vremena.
Kako je i planirano, potpuno su izmijenjeni pločnici i obnovljena parkirališna mjesta u cijeloj dužini ulice s obje strane, a obnovljene su i vodovodne instalacije, što je dijelom pridonijelo da se radovi oduže za mjesec dana od predviđenog roka.
Kako je novinarima rekao Dalibor Šandrk, v.d. pročelnika Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada, u planu je daljnje uređenje Glagoljaške postavljanjem klupa za odmor i koševa za otpad. Na uglu Glagoljaške i Dalmatinčeve ulice u tijeku je gradnja fontane koja će uljepšati i osvježiti taj dio Vinkovaca. "Zadovoljan sam obavljenim poslom. Zahvaljujem svim stanovnicima Glagoljaške ulice i vlasnicima poslovnih prostora na strpljenju zbog svih poteškoća koje su im radovi izazvali", kaže pročelnik Šandrk. M.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike