TvObzor
FOX: ČETVRTA SEZONA SERIJE "TI SI MOJ POROK"

Antijunaci kojima su sreća i ljubav nepoznati pojmovi
Objavljeno 20. srpnja, 2018.

Serija s elementima drame i komedije naziva "Ti si moj porok" autorsko je djelo scenarista i izvršnog producenta Stephena Falka. Moderni prikaz ljubavi, umjesto idealnih romantičnih junaka, donosi antijunake kojima su sreća i ljubav daleki, nepoznati pojmovi. Gretchen (Aya Cash) autodestruktivna stručnjakinja za odnose s javnošću i Jimmy (Chris Geere) samodopadni pisac neobični su partneri, čija ljubavna previranja čine okosnicu ove serije, a početak emitiranja četvrte sezone počinje 23. srpnja, u 1.45 h na kanalu FOX.


Jimmy i Gretchen upoznaju se na vjenčanju Vernona i Becce. Nastavljaju se viđati tjednima nakon upoznavanja unatoč početnom osjećaju da nijedno od njih nije zainteresirano za vezu. U novonastaloj vezi moraju se naučiti zajedničkom životu pokušavajući se nositi sa svakodnevnim problemima. Uz Jimmyja i Gretchen serija prati još jedan disfunkcionalni par – Lindsey i Paula. Njihov brak doživljava brojne uspone i padove, prijevare, emocionalne ucjene, ali i nove pokušaje. Jimmyjev prijatelj Edgar, nekadašnji cimer, ratni je veteran, bivši beskućnik i veliki oslonac u Jimmyjevom životu. Jimmyjevu i Gretcheninu vezu, osim njih samih, ugrožavaju i sva moguća vanjska zbivanja. Njihove reakcije i na najmanje promjene u životu u stanju su poljuljati ionako krhke, teško uspostavljene temelje.

U posljednjoj sezoni, Jimmy i Gretchen naišli su na velike prepreke i promjene – Gretcheninu kliničku depresiju i smrt Jimmyjevog oca. Ove tragične događaje, zbog kojih su prisiljeni poraditi ozbiljnije na osobom razvoju i boljitku, uspijevaju začiniti britkim, uvrnutim humorom. U konačnici, Jimmy će ipak zaprositi Gretchen, ali isto tako i pobjeći od svoje odluke. U novoj sezoni, njihovi životi kreću se u različitim smjerovima, s različitim ljudima, međutim ipak ih nešto neprestano vuče jedno prema drugom.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike