Osijek
GOTOVI GRAĐEVINSKI RADOVI

Kružni na Drinskoj prošao tehnički - dobio uporabnu dozvolu
Objavljeno 18. srpnja, 2018.
Kružni tok, sada na bivšem raskrižju, Trpimirove i Drinske ulice te kod ulaza za Sjenjak dobio je uporabnu dozvolu. Nakon što je u utorak obavljen tehnički pregled, jučer je ova građevina dobila i uporabnu dozvolu.
Potvrdila nam je to Ljiljana Belajdžić, pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo, energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša Grada Osijeka. Ovom dionicom nastavno se nesmetano prometuje. Ostalo je naravno urediti još neke detalje, no što se tiče odvijanja cestovnog i pješačkog prometa, više nema smetnji. Tako je završena velika etapa uređenja južnog ulaska u Osijek iz smjera južne obilaznice, ali ne i ideja o cjelovitom uređenju Trpimirove ulice.
Grad Osijek, naime, planira nastaviti daljnju rekonstrukciju ove ulice nastavno u smjeru do križanja s Vukovarskom ulicom.
- U tijeku je javno savjetovanje - kazuje pročelnica Belajdžić. Bit će zanimljivo vidjeti što će biti predloženo kao rješenje u dijelu podvožnjaka koji ima svojih nedostataka, posebice u odvodnji oborinskih voda. D. Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEODGOVORNI SUVLASNICI

U zgradi ima tri lokala,
a ne plaća pričuvu!?

2

NOVE VJEŠTINE ZA NOVE IZAZOVE

Liječeni ovisnici educiraju se za tražena zanimanja

3

PODJELA HUMANITARNE POMOĆI U ‘‘RIJECI LJUBAVI’’

Udvostručili pakete života da
nitko za Božić ne bude gladan

oglas