Osijek
AUTOBUS OSIJEK - POŽEGA VIKENDOM NE VOZI

Prvi autobus kreće u ponedjeljak popodne
Objavljeno 18. srpnja, 2018.
Unaprijed naručen pregled od oftalmologa u osječkom Kliničkom bolničkom centru Osijek bio je razlog što je 83-godišnja stanovnica Požege u petak morala doći u Osijek, u namjeri da se sutradan vrati kući. U subotu ujutro na Autobusnom kolodvoru u Osijeku čula je da autobus polazi iz Osijeka u 9.30 sati. No, nije došao.
- U nedjelju smo ponovo provjerili i rečeno nam je ponovno da autobus kreće u 9.30 sati. No, nisam majku željela ponovno izlagati dolasku u slučaju da autobusa nema i doista ga nije bilo. Tek tada mi je rečeno da je na snazi drugi vozni red i da kući može tek u ponedjeljak u 14.30 sati – ispričala je Osječanka koja je bila iznenađena da ni jedan autobus ljeti vikendom ne vozi prema Požegi, ali i činjenicom da djelatnici Autobusnog kolodvora nemaju koordinaciju s davateljima prijevoza, pa dobiju i potom proslijede drugačiju informaciju putnicima.
U Arrivi Hrvatska iskreno žale što je korisnica doživjela neugodnost. No, pojašnjavaju da autobus na relaciji Osijek - Požega uopće ne prometuje u ljetnom razdoblju od 31. kolovoza do 14. srpnja, a u ostalom dijelu godine prometuje, no s polaskom iz Osijeka u 10.30 sati.
- Putnike smo o tome informirali putem naše internetske stranice www.arriva.com.hr, a isto tako i putem informatora polazaka i dolazaka koji se nalazi na autobusnom kolodvoru. Arriva Hrvatska posebno vodi računa o zadovoljstvu putnika, kvaliteti usluga koje im pruža, ali također i o njihovoj točnoj i pravovremenoj informiranosti – stoji u odgovoru kojeg potpisuje Gordana Grujević, stručni suradnik marketinga u Službi razvoja marketinga i prodaje Arriva Hrvatska. - Pozivamo korisnicu da se javi na naš e-mail reklamacije@arriva.com.hr kako bismo provjerili i utvrdili činjenice zbog čega se navedeno dogodilo - stoji u dopisu Arriva Hrvatska.
Ipak, iako informacije stoje na webu te na informatoru, uobičajena je praksa dobiti informacije na šalteru Autobusnog kolodvora. To više što je riječ o osobi od 83 godine koja se, kako tvrdi njezina kći, ne zna služiti internetom. M. Mihelić
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike