Osijek
HUMANITARNA UDRUGA RIJEKA LJUBAVI

U utorak podjela 800 "paketa života"
Objavljeno 15. srpnja, 2018.
Na veliku radost korisnika, a uz veliku pomoć dobročinitelja humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" i ovaj mjesec je uspjela osigurati 800 "paketa života" kako bi bar nakratko poboljšali kvalitetu života obitelji u socijalnoj potrebi.
Paket će sadržavati 14 proizvoda: šećer, brašno, ulje mlijeko, riža, tijesto, grah, jaja, džem, rajčica, kobasica pučka, pašteta, toaletni papir i očekujemo dodatnu donaciju.
- Neizmjerno smo zahvalni dragim našim donatorima koji su otvorili svoja plemenita srca kako bi u prehrambenim proizvodima, pa i u financijskoj potpori, pomogli složiti "pakete života" i ovaj mjesec. Na žalost, i ovaj put dio naših korisnika ostat će bez svojih "paketa života", jer u svojoj evidenciji imamo 1349 obitelji, a bit će podijeljeno 800 paketa što nije dovoljno za sve one koji su u socijalnoj potrebi - ističe Štefica Čučak, predsjednica Humanitarne udruge Rijeka ljubavi, te dodaje: "Tužno je i danas što imamo naše sugrađane korisnike socijalne pomoći koji si ne mogu osigurati jedan obrok dnevno, a jedan paket ne rješava probleme obitelji u socijalnoj potrebi, jer bez obzira na broj članova, dobivaju svi jednako, a to višečlanim obiteljima nije dovoljno".
Podjela paketa počinje u utorak, 17. srpnja, u vremenu od 10 do 14 sati, i dijelit će se svaki dan dok zalihe traju. I.K.
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike