Mozaik
FORBES NAJAVLJUJE

Kylie Jenner bit će samoostvarena milijarderka
Objavljeno 13. srpnja, 2018.
Američka zvijezda televizijskih reality programa i moćnica u kozmetičkoj industriji, 20-godišnja Kylie Jenner, prema tvrdnjama u novom izdanju poslovnog magazina Forbes, uskoro će postati najmlađa "samostvorena" milijarderka u povijesti. U svom izdanju za kolovoz, Forbes je Kylie Jenner stavio na naslovnicu, a u priči o njezinom strelovitom usponu iznosi procjenu kako njezin sadašnji imetak vrijedi 900 milijuna dolara. "Ono što je njezina polusestra Kim Kardashian West napravila za stražnjice, Jenner je učinila za pune usne. Poput Kardashian West, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac. No, dok je njezina sestra poznatija po prvome, Jenner se dokazala uspješnom u drugome", ističe se u priči o djevojci s naslovnice.
Kylie Jenner 2016. pokrenula je kozmetičku tvrtku Kylie Cosmetics koja je postigla velik uspjeh s proizvodima koji pomažu osobama čija je želja da im usne izgledaju punije i veće. Jenner je svoj uspjeh podijelila s obožavateljima putem Instagrama. "Wow. Ne mogu vjerovati da objavljujem svoju Forbes naslovnicu. Hvala vam za članak i priznanje. Blažena sam što mogu svaki dan raditi ono što volim. Nisam ovo mogla ni sanjati", napisala je Kylie. H
IZ BOGATE OBITELJI
Kako Kylie Jenner dolazi iz bogate obitelji, i najmlađa je kćerka Caitlin (nakadašnjeg Brucea) i Kris Janner, mnogi su korisnici društvenih mreža kritizirali Forbes što uz 20-godišnju djevojku vežu pojam "samostvorena". "Samostvoren znači da si uspio u životu bez pomoći. Upotreba u rečenici: Forbes tvrdi da je Kylie Jenner "samostvorena žena", objavljeno je na Twitter stranici od Dictionary.com. "Samostvorena? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milijunaši... To se zove generacijsko bogatstvo + nepotizam", napisala je na svojoj stranici na Twitteru glasnogovornica američkog ogranka tvrtke L‘Oreal Luxe Shelby Ivey Christie.
Možda ste propustili...

ALEN ĐURAS MLADI PJEVAČ RODOM IZ SLAVONIJE

Hrvatski Ed Sheeran pjeva “Ne mogu se miriti”

PREDSTAVLJENO IZDANJE ZA 2019.

Pirellijev kalendar priča je četiriju žena

SJAJNIM NASTUPOM RASPLESALI OSJEČKU PUBLIKU

Mlada osječka obitelj članovima Dubioze donijela "mađaricu"

Najčitanije iz rubrike