Učionica
POZNATI REZULTATI NATJEČAJA ZA STUDENTSKE PROJEKTE U 2018. GODINI

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku dodijelio više od 400 tisuća kuna projektima
Objavljeno 20. srpnja, 2018.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je Natječaj za studentske programe u 2018. godini s novčanim fondom od 450 000 kuna.
Na Natječaj je u razdoblju od 28. svibnja do 20. lipnja 2018. pristiglo ukupno 85 projektnih prijedloga koje su osmislili i podnijeli studenti pojedinci, studentske udruge registrirane pri Sveučilištu te studentski zborovi sastavnica.
Ove su se godine dogodile važnije izmjene u Pravilniku kojima je regulirana raspodjela sredstava pa smo tako olakšali prijavu kada je u pitanju dostava projektnih prijedloga (zahvaljujući digitalizaciji), ali i postrožili kriterije kako bi projekti koji nam pristignu na natječaj bili zaista kvalitetno razrađeni i mogli kasnije poslužiti kao predlošci za apliciranje na fondove Europske unije. Projekti su financirani u ukupnom iznosu od 403 748 kuna. Sufinancirani projektni prijedlozi obuhvaćaju brojne edukacije, športske i kulturno-umjetničke manifestacije, ali i studijska putovanja i aktivnosti u koje će biti uključeni ne samo studenti, nego i šira javnost. Pohvaljujemo sve kolegice i kolege koji su uspješno aplicirali i dobili sredstva te im želimo sreću u provedbi projekata. Više o projektima može se pročitati na Facebookovoj stranici Studentskoga zbora.
Stjepan ĆURČIĆ
Možda ste propustili...

PRVA AKTIVNOST PROJEKTA OBRAZOVANJEM DO SAMOINICIJATIVE NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Počela provedba certificiranoga programa edukacije „Voditelj EU projekata“ u Osijeku

MNOŠTVO POSJETITELJA NA 2. NOĆI ZNANOSTI

Stekli uvid u širok raspon mogućnosti PTFOS-a

IZV. PROF. DR. SC. VLADIMIR DUGALIĆ DEKAN KATOLIČKOGA BOGOSLOVNOG FAKULTETA U ĐAKOVU

„Perspektivu KBF-a vidimo u transdisciplinarnim studijskim programima“

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana