Učionica
POZNATI REZULTATI NATJEČAJA ZA STUDENTSKE PROJEKTE U 2018. GODINI

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku dodijelio više od 400 tisuća kuna projektima
Objavljeno 20. srpnja, 2018.

Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je Natječaj za studentske programe u 2018. godini s novčanim fondom od 450 000 kuna.
Na Natječaj je u razdoblju od 28. svibnja do 20. lipnja 2018. pristiglo ukupno 85 projektnih prijedloga koje su osmislili i podnijeli studenti pojedinci, studentske udruge registrirane pri Sveučilištu te studentski zborovi sastavnica.
Ove su se godine dogodile važnije izmjene u Pravilniku kojima je regulirana raspodjela sredstava pa smo tako olakšali prijavu kada je u pitanju dostava projektnih prijedloga (zahvaljujući digitalizaciji), ali i postrožili kriterije kako bi projekti koji nam pristignu na natječaj bili zaista kvalitetno razrađeni i mogli kasnije poslužiti kao predlošci za apliciranje na fondove Europske unije. Projekti su financirani u ukupnom iznosu od 403 748 kuna. Sufinancirani projektni prijedlozi obuhvaćaju brojne edukacije, športske i kulturno-umjetničke manifestacije, ali i studijska putovanja i aktivnosti u koje će biti uključeni ne samo studenti, nego i šira javnost. Pohvaljujemo sve kolegice i kolege koji su uspješno aplicirali i dobili sredstva te im želimo sreću u provedbi projekata. Više o projektima može se pročitati na Facebookovoj stranici Studentskoga zbora.
Stjepan ĆURČIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike