Učionica
VAŽNE INFORMACIJE VEZANE UZ RAD STUDENTSKOGA CENTRA U OSIJEKU TIJEKOM LJETA 2018. GODINE

Studentski servis radi uobičajeno, osiguran ljetni smještaj u studentskome domu „IGK“
Objavljeno 20. srpnja, 2018.

Već uobičajeno, kao i svake godine, od 16. srpnja do 1. rujna 2018., dakle tijekom ljetne akademske stanke, studentima Sveučilišta u Osijeku i ostalim mogućim korisnicima nije dostupna većina sadržaja Studentskoga centra u Osijeku.
Naime, u navedenome razdoblju ne rade objekti prehrane, restorani, kantine i slastičarnica Studentskoga centra jer u tih mjesec i pol dana nema subvencionirane prehrane za studente. Kao i svakoga ljeta, vrijeme stanke i kolektivnoga godišnjeg odmora za radnike na području prehrane iskoristit će se za potrebne radove redovitoga održavanja i popravka postrojenja, uređaja i čišćenje ventilacije. Te zahtjevne zahvate, zbog svakodnevne pripreme velikoga broja obroka i protoka brojnih studenata, nije moguće raditi tijekom akademske godine te je stanka u tom smislu i dobro došla. Premda su objekti prehrane privremeno zatvoreni, a najveći broj zaposlenika na godišnjem odmoru, Studentski servis i Studentski dom „IGK“ radit će cijelo ljeto.
Dakle, tijekom srpnja, kolovoza i rujna za studente koji ostaju u Osijeku organiziran je ljetni domski smještaj, i to prvi put u novoobnovljenom „starom“ Studentskom domu „IGK“ u Ulici Ivana Gorana Kovačića. Cijena je smještaja 875 kuna za mjesec dana, odnosno 437,50 kuna za pola mjeseca. U Dom se može useliti odmah nakon prijave i nije uvjet da su zainteresirani studenti bili tamo smješteni tijekom akademske godine. Dodatne se obavijesti mogu dobiti u Službi smještaja u Domu od ponedjeljka do petka, od 7 do 15 sati. Nakon 15 sati te subotom i nedjeljom obavijesti se mogu dobiti i na recepciji Doma.
Zbog povećanja opsega posla, radno je vrijeme Studentskoga servisa tijekom ljeta uobičajeno, kao i tijekom cijele godine: od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati te od 7 do 14 sati za predaju dokumentacije i učlanjenje. Pozivamo studente i naše poslovne partnere da prate Facebookovu i internetsku stranicu Studentskoga servisa koja će i tijekom ljeta biti aktivna i svakodnevno ažurirana objavljenim oglasima i važnim obavijestima koje su bitne za rad Servisa, ali i drugim obavijestima vezanima uz početak rada u rujnu ili novosti vezane uz sljedeću akademsku godinu.
Tihomir MILINOVIĆ
Natječaj za smještaj u domovima i subvenciju privatnoga smještaja

Dana 20. lipnja 2018. na internetskoj stranici Studentskoga centra u Osijeku objavljen je natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj i raspodjelu mjesta u studentskim domovima u Osijeku i subvenciju privatnoga smještaja za akademsku godinu 2018./2019. Zainteresirani studenti u natječaju mogu vidjeti uvjete, način i rokove za prijavu kao i datume objave rezultata natječaja, ali i način i rok za isticanje prigovora na rezultate natječaja. Prijave se podnose do 20. srpnja 2018. godine.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OSTVARENI DOKTORAT REZULTAT SURADNJE IZMEĐU FERIT-A I SVEUČILIŠTA U OSIJEKU, GHENTU I NOVOM SADU

Dr. sc. Hrvoje Leventić stekao prvi dvojni doktorat na Sveučilištu u Osijeku

2

DR. SC. ISTKHAR ALI IZ INDIJE:

Znanje i iskustvo koje ću ponijeti iz Osijeka značajno će mi pomoći u daljnjem znanstvenom radu

3

DO LJETA OVE GODINE U OSIJEKU ĆE BITI ODRŽANI REDOVNI IZBORI ZA NOVE ČLANOVE VODSTVA KROVNOGA PREDSTAVNIČKOGA TIJELA STUDENATA

Kako se provode izbori predstavnika u Studentskom zboru Sveučilišta u Osijeku?