Sport
STIŽU ČESTITKE

Vatreni oduševili zvijezde
Objavljeno 13. srpnja, 2018.
Uz Vatrene je cijela Hrvatska, ali i svaki kutak kugle zemaljske gdje žive Hrvati. Nakon pobjede nad Englezima i plasmana u finale SP-a domovina i dijaspora su u transu, u nogometnom ludilu i oduševljenju, a društvene mreže pretrpane su fotografijana navijača u kockastim dresovima iz Njemačke, Austrije, Irske, ali i dalekog Čilea, Argentine, SAD-a, Australije, Kanade, Novog Zelanda... Doista, nema mjesta gdje se ne slavi veličanstven uspjeh naših nogometaša. Unatoč vremenskoj razlici i radnom danu, mnogi Hrvati u svijetu su u društvenim domovima, zajednicama ili crkvenim prostorijama, gdje se inače okupljaju, gledali susret Hrvatske i Engleske, a nakon utakmice stiže pregršt čestitki Dalićevoj momčadi. Oglasio se i sjajni borac Stipe Miočić, koji redoviti prati hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Poruku nije poslao nakon plasmana u polufinale, nego tijekom poluvremena susreta s Gordim Albionom kada smo gubili 1:0 i stvari nisu izgledale najbolje.
- Prvo poluvrijeme je gotovo, možemo mi to, možemo dobiti. Drugo je naše! Idemo sada, idemo jako do kraja - poslao je Miočić poruku Vatrenima iz Clevelanda gdje je utakmicu gledao u punoj spremni - odjeven u hrvatski dres.
Stipe je podrijetlom Hrvat i vjerni fan Vatrenih, no pobjedu su Modriću, Rakitiću i društvu čestitale i američke zvijezde poput repera Snoop Dogga, holivudskih glumaca Russella Crowea i Reese Witherspoon, komičarke Rosie O‘Donnell. I. Li.
Možda ste propustili...

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

SUPERSPORT PRVA NOGOMETNA LIGA - 26. KOLO

BSK nije mogao pomoći sebi, ni susjedu iz Gradskog vrta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini