Osijek
TUŽNA VIJEST IZ KLAIĆEVE BOLNICE

Hrabri Patrik Karloci izgubio bitku za život
Objavljeno 12. srpnja, 2018.
U srijedu nešto oko podneva srce četverogodišnjeg Patrika Karlocija iz Bilja prestalo je kucati. Primarni tumor pluća s kojim se borio mjesecima, unatoč nizu terapija u Klaićevoj bolnici koje je ovaj hrabri dječak prošao, ipak je bio jači.
Podsjetimo, o Patriku Hrabrici, kako je nazvana i Facebook grupa za pomoć koju su pokrenuli Patrikovi roditelji, Glas Slavonije pisao je nakon što je Osječanka Aleksandra Martinčević započela humanitarnu akciju u koju su se potom uključili brojni Osječani. Nakon operacije pluća bilo je izgleda za ozdravljenje, to više što je Patrik prošao i proces vraćanja njegovih matičnih stanica. U ožujku je tako zajedno s majkom bio u izolaciji u Klaićevoj bolnici i nade da će potpuno ozdraviti i iz Zagreba se konačno vratiti u rodno Bilje bile su velike. Nažalost, tek na dva mjeseca, kad se u svibnju Patriku vratila teška bolest, no i tada se ovaj dječak nije predavao te je poručio svima da se ne predaje.
Nakon članaka objavljenih u Glasu Slavonije mnogi su Osječani i građani iz svih dijelova Hrvatske financijski pomogli ovoj obitelji koja mjesecima boravi u Zagrebu. Financijsku pomoć pružili su i igrači NK Osijek, ali i brojni drugi, a uz to svakodnevno su se raspitivali za njegovo stanje. Sve do prekjučer, kad je sve potresla tužna vijest da je Patrik izgubio bitku za život.
Pogreb Patrika Karlocija bit će u Bilju, u subotu u 14 sati. Obitelji ovog hrabrog dječaka izražavamo iskrenu sućut. M. Mihelić
Možda ste propustili...

TEHNIČKA ŠKOLA RUĐER BOŠKOVIĆ

55. godišnjica mature

GRADSKI ODBOR ZA GOSPODARSTVO

Krolo izabran za predsjednika

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas