TvObzor
HBO: WHO IS AMERICA

Humoristicna serija Sache Barona Cohena
Objavljeno 13. srpnja, 2018.

Showtime je najavio novu satiričnu polusatnu seriju komičara Sache Barona Cohena. Poznat po stvaranju čitave zbirke kultnih scena i zapaljivih likova Sacha Baron Cohen vraća se televiziji nakon više od desetljeća, kao scenarist i redatelj serije "Who is America?". Proteklih godinu dana razvijala se ova serija od sedam epizoda koja prati raznolike pojedince iz svijeta politike i kulture, od ozloglašenih do nepoznatih, koji nastanjuju tu jedinstvenu zemlju. Vijest je priopćio David Nevins, predsjednik i CEO Showtime Networks Inc.


Prva epizoda premijerno će biti dostupna putem online videostreaming usluge HBO GO, u nedjelju, 15. srpnja, nakon čega će svakog ponedjeljka u ponudu dolaziti po jedna nova epizoda. Premijera na HBO 3 kanalu bit će u rujnu.
"Sacha je genij za komediju čija vas drskost, hrabrost i inventivnost šokiraju", izjavio je Nevins. "On je vodeći provokator našeg vremena i to ne samo zato što želi stvoriti te "jesam te" trenutke. Iza te složene slike stoji iskrena želja za istinom o ljudima, mjestima i politici. Nitko ne zna napraviti pomutnju kao Sacha Baron Cohen i bit će fascinantno gledati reakcije u svijetu nakon premijere serije "Who is America?". Glumac, scenarist, televizijski i filmski komičar, dvostruki dobitnik BAFTA nagrade, dobitnik Zlatnog globusa i nominacije za Oscara, Sacha Baron Cohen ušao je u svijet komedije sa serijom "Da Ali G Show". Serija je tijekom četiri godine emitiranja nominirana za šest Emmy nagrada i dvije BAFTA nagrade, a on je bio izvršni producent, scenarist i glumac. Njegov sljedeći projekt bio je "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", dugometražni film čija glavna zvijezda je njegov drugi alter ego, novinar Borat Sagdiyev.
Seriju "Who is America?" kreirao je Sacha Baron Cohen, a uz njega su izvršni producenti i Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer i Adam Lowitt.
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike