Crna kronika
ZAVRŠENI OČEVIDI NA MJESTIMA POŽARA

Šteta od požara u stanu 50.000 kuna
Objavljeno 11. srpnja, 2018.
OSIJEK
Policija je obavila očevid na dvije lokacije na kojima su tijekom utorka izbili požari u Osijeku. U Ulici Ljudevita Posavskog u Retfali oko 15 sati, gorio je stan 63-godišnjaka.
- U stanu je opožaren namještaj, začađene su prostorije stana 63-godišnjaka te je djelomično nagorjela stolarija. Obavljenim očevidom isključen je tehnički uzrok požara. Šteta iznosi oko pedeset tisuća kuna. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju uzroka požara - doznajemo iz policije. U salonu za uljepšavanje u Ulici kneza Trpimira, u Gradskom vrtu oko 8 sati, izbio je požar uslijed zapaljenja električne termodeke koja je tijekom noći ostala pod naponom. Ovim požarom 35-godišnja vlasnica oštećena je za nekoliko tisuća kuna.
Podsjetimo, požar u stanu 63-godišnjeg Zlatka Štimca u Žutom naselju izgorio je u samo nekoliko minuta. Kako nam je rekao 63-godišnjak, izašao je pred zgradu na samo dvije minute da preuzme pizzu. "Kada sam otvorio vrata stana sukljao je crni dim. Iako sam pokušao ući nisam mogao jer je vatra gorjela u dnevnoj sobi, pa sam odmah pozvao vatrogasce" - kazao nam je gledajući kako mu nestaje imovina Zlatko Štimac. Vatrogasci su po dolasku na mjesto događaja odmah evakuirali zgradu. Zlatko Štimac nam je rekao da ne zna kako će nabaviti druge stvari ili obnoviti ono što je u stanu nagorjelo jer ima malu mirovinu pa ako netko može pomoći može mu se javiti na adresu Ljudevita Posavskog 28. S.Lacić
Možda ste propustili...

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti

Najčitanije iz rubrike