Dome slatki dome
ODMOR UŽIVAJTE U SVOJA ČETIRI ZIDA

Unesite dašak plaže u svoj dom
Objavljeno 12. srpnja, 2018.
Iskušajte suvremene opcije koje će vašem interijeru pružiti vizualnu privlačnost

Bilo da dekorirate svoju vikendicu na obali ili želite dodati dojam plaže u svoj dom tijekom ljeta, postoje vrlo lagani i prelijepi načini da to postignete... Nemojte se odlučiti za stara rješenja kao što su koralne/tirkizne kombinacije boja, morska stvorenja i slično. Umjesto toga iskušajte suvremene opcije koje će vašem interijeru pružiti vizualnu privlačnost.


Zaboravite morske sheme boja - bijela je ponovno u modi. Bijeli zidovi uvijek su dobro rješenje za bilo koji dom jer unose osvježavajući izgled. Vedra pojava bijele boje pruža prostoru prostraniji izgled.

Pleteni namještaj

Razmotrite još nekoliko neutralnih boja kako biste dodali nešto atraktivniji izgled ili se odlučite za pletene elemente i drvene detalje. Bijela je uvijek u dobitnoj kombinaciji, a ako se radi o vašem domu, a ne vikendici, moći ćete mijenjati svoj dekor održavajući bazne neutralne komponente uvijek atraktivnim. Pleteni namještaj poznat je kao vrlo popularan za eksterijere, ali kako biste kreirali osjećaj plaže i primorja unutar svojeg doma, slobodno dodajte ovakve komade. Postavite nekoliko pletenih elemenata namještaja oko trpezarijskog stola, dodajte nekoliko košara ili kutija istog stila, zajedno s pletenim komadima u dnevnoj i spavaćoj sobi, dok istovremeno možete isprobati ovakav pristup i na rasvjetnim tijelima.

Fotografije s mora


Naviknuli smo viđati drvene detalje u interijerima s inspiracijom plaže, što dodaje toplinu i podsjeća na daske za surfanje. No, kako bismo dostigli moderan i hrabar izgled, možemo se odlučiti za pločice inspirirane morem i pijeskom, a iako nisu tipičan izbor, automatski dodaju morski stil našem prostoru. Svaka vrsta umjetnosti najlakši je način za dodavanje određenih stilova u interijer, a ujedno je i jedna od najjeftinijih varijanti. Možete pronaći umjetnička djela s morskim motivima ili pak nešto kreirati sami ili napraviti galerijski zid sa svojim fotografijama s mora. Uz to možete postaviti skulpture od recikliranog drva ili pravu dasku za surfanje, koja će ostaviti jasnu poruku da se u vašem interijeru dekor zasniva na primorskom stilu. T.K.
odmor
UŽIVAJTE U SVOJA ČETIRI ZIDA
MORSKO PREDSOBLJE
Male prostorije kao predsoblja nije komplicirano dizajnirati u priobalnom stilu. Treba odabrati namještaja po želji i dodati dekor inspiriran plažom i morem. Ako je u vašem slučaju ulazni dio doma veće kvadrature, postavite klupu, divan, police i konzolni stolić. Objesite ogledalo uokvireno drvom za brodove ili nekoliko umjetničkih djela od istog materijala i predsoblje je kompletno.
Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike