Sport
SLAVONIJA I MIHOLJAC DIŠU ZA VATRENE

Jumbo plakatom zahvala Vidi i hrvatskoj repki!
Objavljeno 11. srpnja, 2018.
U Donjem Miholjcu će zbog praćenja utakmica prolongirati termine i u svojoj najvećoj manifestaciji - Miholjačkom sijelu
DONJI MIHOLJAC

Imotski koji je prije nekoliko dana na ulazu u grad postavio jumbo plakat u čast Anti Rebiću, od jučer više nije jedini grad u Hrvatskoj koji je na ovaj način odao čast Vatrenima i svom trenutno najpopularnijem sinu. Na isti način zahvalu i ponos svom su sugrađaninu Domagoju Vidi i Vatrenima iskazali i građani Donjeg Miholjca koji su na ulazu u grad iz pravca Osijeka postavili jumbo plakat s likom Domagoja Vide i natpisom «Hvala Vida! S ponosom, Donji Miholjac za Vatrene!» Uz taj prvi, sljedećih bi se dana trebao postaviti i identični plakat na drugom ulazu u grad.


- Taj plakat zapravo je izraz našeg ponosa i zahvale svim našim reprezentativcima, a posebno našem Domagoju zahvaljujući kojemu je sada još ljepši i bolji osjećaj zvati se Miholjčaninom, komentirao je ponosno gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, koji zajedno sa svojim suradnicima, Turističkom zajednicom i Nogometnim klubom «Jedinstvo», kroji planove za dane koji slijede.

Naime, Grad Donji Miholjac po prvi puta u povodu utakmice Hrvatska- Engleska u srijedu organizira zajedničko praćenje utakmice ispred dvorca Mailath od 19 sati, gdje će biti postavljen veliki videozid. Zajedničko praćenje utakmice bit će organizirano i u subotu 14. ili u nedjelju 15. srpnja, ovisno o tome kada će igrati naša reprezentacija. »Kako se ovoga vikenda odvija i naša najveća folklorna manifestacija «Miholjačko sijelo», zbog praćenja utakmice sva ćemo planirana događanja morati nešto prolongirati», pojašnjava Aladić koji ne krije da za njihovog Domagoja u povodu povratka kući sa Svjetskog prvenstva već sada pripremaju poseban doček.
Lidija Aničić