Sport
SLAVONIJA I MIHOLJAC DIŠU ZA VATRENE

Jumbo plakatom zahvala Vidi i hrvatskoj repki!
Objavljeno 11. srpnja, 2018.
U Donjem Miholjcu će zbog praćenja utakmica prolongirati termine i u svojoj najvećoj manifestaciji - Miholjačkom sijelu
DONJI MIHOLJAC

Imotski koji je prije nekoliko dana na ulazu u grad postavio jumbo plakat u čast Anti Rebiću, od jučer više nije jedini grad u Hrvatskoj koji je na ovaj način odao čast Vatrenima i svom trenutno najpopularnijem sinu. Na isti način zahvalu i ponos svom su sugrađaninu Domagoju Vidi i Vatrenima iskazali i građani Donjeg Miholjca koji su na ulazu u grad iz pravca Osijeka postavili jumbo plakat s likom Domagoja Vide i natpisom «Hvala Vida! S ponosom, Donji Miholjac za Vatrene!» Uz taj prvi, sljedećih bi se dana trebao postaviti i identični plakat na drugom ulazu u grad.


- Taj plakat zapravo je izraz našeg ponosa i zahvale svim našim reprezentativcima, a posebno našem Domagoju zahvaljujući kojemu je sada još ljepši i bolji osjećaj zvati se Miholjčaninom, komentirao je ponosno gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, koji zajedno sa svojim suradnicima, Turističkom zajednicom i Nogometnim klubom «Jedinstvo», kroji planove za dane koji slijede.

Naime, Grad Donji Miholjac po prvi puta u povodu utakmice Hrvatska- Engleska u srijedu organizira zajedničko praćenje utakmice ispred dvorca Mailath od 19 sati, gdje će biti postavljen veliki videozid. Zajedničko praćenje utakmice bit će organizirano i u subotu 14. ili u nedjelju 15. srpnja, ovisno o tome kada će igrati naša reprezentacija. »Kako se ovoga vikenda odvija i naša najveća folklorna manifestacija «Miholjačko sijelo», zbog praćenja utakmice sva ćemo planirana događanja morati nešto prolongirati», pojašnjava Aladić koji ne krije da za njihovog Domagoja u povodu povratka kući sa Svjetskog prvenstva već sada pripremaju poseban doček.
Lidija Aničić
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

Najčitanije iz rubrike