Mozaik
ILOČKI REPER SA ZAGREBAČKOM ADRESOM

Dante objavio singl "Šta se radi"
Objavljeno 11. srpnja, 2018.

“Miris kokosa, tihi jazz, nas dvoje...” - tim riječima počinje tekst novog singla Dantea, mladog iločkog repera sa zagrebačkom adresom. Pjesma "Šta se radi" nakon tri tjedna puštanja u eter dobila je i svoj videospot. Spot je sniman na Kordunu, Korani kod Karlovca, vili u Samoboru i ateljeu Esme designe, a u spotu se, osim Dantea, pojavljuje i njegova djevojka Danijela.
- Pjesmu sam napisao njoj, u nekoj fantaziji i maštanju nastao je ovaj tekst. Na Korani, gdje odmaramo i bježimo iz grada, u jednom lijepom danu, odmaranja i našeg druženja sa psima, samo je došao tekst za “Šta se radi” - rekao nam je Dante.
Spot za pjesmu “Šta se radi” režirao je Tomislav Pulić, poznati dokumentarist koji se prvi puta okušao u stvaranju videospota i slobodno možemo reći: Puliću nemoj da ovaj spot bude zadnji! Snimatelj je Teo Bekavac, dugogodišnji redateljev suradnik i priznati snimatelj raznih domaćih filmova, serija i dokumentaraca koji je također ostavio svoj “touch” na ovom videobroju. Glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić – Silver. Nakon pjesama “Za mene pleši” i “Vladar Svemira” na kojoj mu se pridružio i Mario Huljev, “Šta se radi” četvrti je singl s Danteovog nadolazećeg albuma radnog naziva “Kruha i Igara”. Album bi trebao biti objavljen krajem godine u izdanju diskografskih kuća Sipa Music i Menart. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ADRIJANA BAKOVIĆ OSJEČKA PJEVAČICA

Meni je melodija osobno najvažnija stavka pjesme

2

VELIKI TELEVIZIJSKI I RADIJSKI SPEKTAKL - DORA

U Opatiji se bira pjesma za Eurosong 2019. u Izraelu

3

HRVATSKE KOPRODUKCIJE NA BERLINALEU

Prikazani filmovi “Šavovi” i “Bog postoji, njeno ime je Petrunija”