Sport
TENJA UZ OSJEČKO

U tri utakmice postignuto čak devet pogodaka
Objavljeno 9. srpnja, 2018.
U posljednja četiri dana na malonogometnom turniru Tenja uz Osječko igralo se jedino u nedjelju. U petak i ponedjeljak kiša je utjecala na odgodu, a u subotu se nije igralo zbog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije. Zbog toga sigurno se neće igrati u srijedu, kao i jedan dan tijekom vikenda (nadamo se u nedjelju). Od šest najavljenih utakmica u nedjelju odigrano je njih pet. Gosti iz Subotice CB Brokat poraženi su od Građevinarstva Spajić, dok su najuvjerljiviju pobjedu ostvarili veterani AB Skripta. Čak devet puta tresli su mrežu Drage benda. Nije to bio jedini susret na kojemu je postignuto devet pogodaka. Dvije utakmice u seniorskoj konkurenciji okončane su istim rezultatom - 6:3. Mursa VBK svladala je s tim rezultatom MNK Sarvaš, dok je Autodijelovi Gas bio bolji od Pekarnice Biopan. U tri utakmice u nedjelju u seniorskoj konkurenciji postignuta su čak 24 pogotka. U onoj preostaloj, Ogi transporti svladali su Autodijelove Gas sa 4:2.

Rezultati od nedjelje: veterani: Građevinarstvo Spajić - CB Brokat Subotica 3:1, AB Skripta - Drago bend Staklo dom 9:0, CB 5 Gravia - NK Slavonac 3:0 (bez borbe); seniori: Autodijelovi Gas - Ogi transport 2:4, Autodijelovi Gas - Pekarnica Biopan 6:3, Mursa VBK - MNK Sarvaš 6:3.
Krešimir Lacković
DANAS NA TURNIRU
19.30 sati: PZ Ćelije - Pekara Tenja (seniori); 20.10 sati: Drago bend Staklo dom - CB Acapulco (veterani); 20.50 sati: Autokelava Đavo tapu - Atletico (seniori); 21.30 sati: Mursa VBK - No name (seniori);22.15 sati: CB Porto Tenja - Salasport Cafeteria Sjenjak (seniori)
Možda ste propustili...

VAŽAN DOMAĆI ISPIT RUKOMETAŠICA OSIJEKA

Protiv Zameta motiv će biti i poraz iz prve utakmice na Kvarneru

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

Najčitanije iz rubrike