Sport
ŽRK OSIJEK PREDSTAVIO NOVOG SPONZORA

Decathlon oprema rukometašice
Objavljeno 9. srpnja, 2018.
U prostorijama kluba jučer je predstavljen novi sponzor ŽRK-a Osijek. To je tvrtka Decathlon, koja je s povratnicama u Prvu ligu dogovorila jednogodišnju suradnju, do srpnja sljedeće godine, a sportskom opremom iz svoje ponude "oblačit" će sve dobne uzraste.
Zadovoljstvo dogovorenom suradnjom istaknula je predstavnica Decathlona, voditeljica osječke poslovnice Tihana Hrgić.
- Jako nam je drago zbog sklapanja ugovora sa ŽRK-om Osijek. Hvala im na inicijativi. Decathlon je svjetska kompanija sportske opreme, prodajemo proizvode za profesionalce i rekreativce, a u Osijeku smo nešto više od godinu dana. Želimo prići svim rekreativcima, klubovima i sportašima na području Slavonije i Baranje - rekla je Tihana Hrgić, pojasnivši i što je pridonijelo odluci da budu pokrovitelji baš rukometašicama.
- ŽRK Osijek sa svojim je rezultatima pokazao da je klub vrijedan spomena i ovakve suradnje. Potpisali smo ranije i ugovore s klubovima u drugim sportovima, a ŽRK Osijek jedan je od klubova s kojim želimo suradnju. Smatramo da nas mogu promovirati, imaju neke vrijednosti koje Decathlon isto pruža svojim zaposlenicima i sportašima širom svijeta i lako smo se pronašli s njima.
Riječi zahvale uputio je i predsjednik kluba Krešimir Dorić, koji je najavio i mogućnost novih vijesti u bližoj budućnosti, prvenstveno vezanih za jačanje igračkog kadra.
- Zahvaljujem Decathlonu što su nas izabrali, da budu naši sponzori u sportskoj opremi. To nam jako puno znači i nadam se da ćemo suradnju nastaviti i ubuduće. Očekujemo da u skorije vrijeme riješimo i neko novo igračko pojačanje, a nadam se, kako bismo i u mogućem rebalansu gradskog budžeta mogli dobiti nešto više sredstava. Sve to bio bi nam zalog za budućnost, a naravno i mirniju prvu godinu po povratku u Prvu ligu.
Novi sponzor bit će pokrovitelj i još jednog projekta u kojemu sudjeluje ŽRK Osijek. Radi se o rukometu na pijesku, koji će svoju promociju imati 19. srpnja na Copacabani. Tamo će turnir odigrati četiri reprezentacije: Oman, Novi Zeland, Srbija i Hrvatska. Turnir će trajati jedan dan, odigrat će se u večernjim satima, a vrijedi se prisjetiti da je Hrvatska aktualni prvak svijeta, a Oman je sedmi. Sve to ne bi bilo moguće bez suradnje sa Športskim objektima, koji su pomogli u pripremi terena. Od ove godine vikendima će se igrati i turnir gradske lige, u obje konkurencije, s ekipama koje se natječu u rukometnim ligama, ali i rekreativcima. G. Roguljić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku