Sport
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U SOČIJU

Predsjednica je bila nervoznija od Dalića
Objavljeno 8. srpnja, 2018.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović drugi je put sinoć bodrila našu reprezentaciju s tribina. U Nižnjem Novgorodu protiv Danske bila je u neslužbenom posjetu, na tribinama s ostalim gledateljima, a u Sočiju je taj posjet ipak bio službene prirode pa je utakmicu gledala iz VIP lože u društvu predsjednika ruske vlade Dmitrija Medvedeva. Prvo što je učinila kada je stigla u Soči predsjednica je posjetila hotel u kojem je naša reprezentacija, a dočekali su je predsjednik HNS-a Davor Šuker i izbornik Zlatko Dalić.
- Imam osjećaj kako sam nervoznija od izbornika Dalića i naših igrača - rekla je predsjednica RH uoči susreta pa dodala:
- Kao što znate ovdje sam službeno pa ću utakmicu pratiti iz VIP lože u društvu ruskog premijera gospodina Dmitrija Medvedev. Očekujem veliku, lijepu i fer utakmicu.
Predsjednica je otkrila što joj se najviše sviđa kod naše repreezentacije.
- Posebno mi se kod naše nacionalne momčadi sviđa timski duh i način na koji izbornik s velikim povjerenjem prilazi svakom igraču - rekla je predsjednica u svom kratkom obraćanju novinarima.D.Kl.
Možda ste propustili...

OSJEČANIN U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Pratljačić nokautirao Crnogorca, sa Srbinom za finale

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

Najčitanije iz rubrike