Tehno
VIP I B-NET TV

Stiglo pet PlanetSport programa
Objavljeno 6. srpnja, 2018.
Vipnet je nedavno počeo s emitiranjem programa na kojima ćemo u iduće tri sezone pratiti utakmice najgledanijeg sportskog natjecanja na svijetu. Naime, korisnicima je od jučer na raspolaganju pet PlanetSport programa, koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18.55 i 21 sat. PlanetSport paket programa sa svim utakmicama Lige prvaka korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi bit će emitirani neprestano, a PlanetSport 3, 4 i 5 programi bit će aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica.

Novi paket, uz 5 PlanetSport programa, sadržavat će i osam sportskih kanala (Sportskool, Motors TV, Extreme Sports, Nautical channel, SK Golf, Body in Balance, Lov i Ribolov, Auto Motor und Sport) kao i dva kanala za odrasle (Hustler TV (HD), Private TV). Sve do 1. listopada ove godine korisnici su oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje PlanetSport programskog paketa.

Vipnet je prava otkupio za sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti. Podsjetimo, Vipnet ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom (osim jedne koju prvo odabire javna televizija). Prijenosi utakmica uživo počinju u kolovozu s posljednjom kvalifikacijskom rundom, nastavljaju se s prijenosima grupne te knockout faze. U okviru ugovora, Vipnet je otkupio prava na arhivske utakmice Lige prvaka. Osim arhive, Vipnet je nositelj prava i za otprilike 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka, magazina i sl. M.R. n
Tanja Kvorka
Do 1. listopada 2018. korisnici su oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje PlanetSport paketa