TvObzor
FOX: ČETVRTA SEZONA SERIJE "FLASH"

Stiže nova razina zla
Objavljeno 6. srpnja, 2018.

Barry je bio običan mladić kojemu je jedna nesreća u potpunosti promijenila život. Postao je superjunak Flash koji se bori protiv kriminala u Central Cityju, a čija je supermoć kretanje nevjerojatnom brzinom.Barry Allen/Flash baziran je na liku iz DC Comics stripova čije su glavne karakteristike kretanje i razmišljanje iznimnom brzinom, posjedovanje nadljudskih refleksa te "rušenje" zakona fizike. Ova uzbudljiva akcijska drama nastala je kao spin-off serije "Arrow", a likovi jedne i druge serije egzistiraju u istom fikcionalnom svemiru.Serija "Flash" djelo je autora Grega Berlantinija, Andrewa Kreisberga i izvršnog direktora DC Entertainmenta – Geoffa Johnsa. Četvrta sezona kreće s prikazivanjem 16. srpnja u 22.55 na kanalu FOX.
Barry (Grant Gustin) u djetinjstvu je ostao bez majke, a brigu za njega preuzeo je policijski istražitelj West (Jesse L. Martin). Odrastao je uz Westovu kćer Iris (Candice Patton) za koju je polako počeo razvijati osjećaje. Međutim, nesreća u akceleratoru čestica u laboratoriju S.T.A.R., nakon koje dobiva moć kretanja nevjerojatnom brzinom, mijenja u potpunosti Barryjev život. Novostečene moći, pružit će mu mogućnost da se bori protiv kriminala te da u tome pomaže Westu i njegovom partneru Eddieju (Rick Cosnett). Uz obične kriminalce, nove moći privući će i nove neprijatelje – moćne mutante. U prvoj sezoni Flash je morao poraziti velikog neprijatelja, a ujedno i voljenog mentora iz laboratorija S.T.A.R. Harrisona Wellsa ili točnije - Čovjeka u Žutom. Wells je zapravo poslan iz budućnosti sa zadatkom da eliminira Barryja zauvijek. Druga sezona donosi nove nevolje za Barryja koji pokušava na sve načine pronaći pravog krivca za smrt svoje majke. Novi zlikovci napadaju Central City, poslani od strane moćnog neprijatelja Zooma kojeg će Flash morati zaustaviti kako ne bi zavladao svijetom. Treća sezona obilježena je "Flashpointom" - događajem u kojem Barry odlazi u prošlost kako bi spasio majku, međutim promjenom prošlosti utječe na cijeli niz događaja te drastično mijenja budućnost.
Četvrta sezona, nakon mračne i teške treće sezone, prema riječima producenta serije Todda Helbinga, bit će nešto laganija i svijetlija. Seriji se priključuje novi lik Hazard, koju će glumiti kanadska glumica Sugar Lyn Beard ("Weeds", "The Mindy project", "You‘re the worst") i Elongated Man kojeg utjelovljuje Hartley Sawyer ("The young and the restless"). Nakon Zooma, Wellsa i Savitara, pojavljuje se novi i opasniji zlikovac DeVoe.Njegova dovitljivost i nevjerojatna inteligencija će terminu "zlo“ dati potpuno novo značenje. (N.K.)

 
Možda ste propustili...

DOKUMENTARNA SERIJA KRALJEVSKE ŽENE WINDSORSKE

Djevojke koje su preobrazile najpoznatiju dinastiju na svijetu

FOX LIFE

Novi Amsterdam

TOM WALKER I NEZAUSTAVLJIVI HITMAKER LOST FREQUENCIES

Pjevačka senzacija stiže na EXIT!