Regija
ĐAKOVO

“Skladovke” predstavile svoj prvi videospot
Objavljeno 28. lipnja, 2018.

U srijedu je pred velikim brojem Đakovčana održana promocija spota Ženske pjevačke skupine "Skladovke", koja djeluje pri KUD-u Sklad, a rad je počela 2013. Spot je napravljen za njihovu pjesmu "Vezovi", a snimio ga je poznati đakovački snimatelj i fotograf Zlatko Mesić - Mele, odnosno njegova produkcija "Mella". Prisutne je pozdravio gradonačelnik Marin Mandarić naglasivši da su "Skladovke" svojim radom zaslužile posebno mjesto u životu grada, koji je to i prepoznao te ih podržava u radu, između ostalog, i sufinanciranjem spota.
Ideja o spotu nastala je još prošle godine, kada je pjesma predstavljena javnosti. Snimanje, koje je trajalo oko mjesec dana, odvijalo se na više lokacija, a suradnjom s tom pjevačkom skupinom zadovoljan je i autor videospota.

 

 


- Drago mi je što sam imao priliku napraviti prvi spot KUD-a "Sklad", jednog od najstarijih društava u Hrvatskoj. Obostranom suradnjom uspjeli smo dočarati toplu priču o Vezovima, životu Šokaca i širini srca ljudi koji ovdje žive - kaže Mesić, snimatelj, montažer i scenarist ovog videorada, koji je svoj prvi videospot snimio 1995., a trenutačno radi na pripremi dvaju turističko-promidžbenih filmova i filmu o 122. brigadi HV-a za Ministarstvo branitelja.
Autor pjesme "Vezovi" je Zdravko Carević Car, glazbeni producent Tihomir Ivanetić i Rockoko studio, a aranžman potpisuje Josip Seiter. M. Alduk

Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

ŽELE SUVREMENIJU TEHNIČKU OPREMU I SOLARNE PANELE

Zbog specifičnog vlasništva SIC se ne može javljati na natječaje

Najčitanije iz rubrike