Mozaik
IZBOR ZA MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Ivana Marušić je najljepša
Objavljeno 23. lipnja, 2018.
Sedam djevojaka na izboru

Ivana Marušić nova je Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2018. godinu, prva pratilja je Magdalena Mijatović, a titulu druge pratilje ponijela je Gabrijela Klarić, epilog je to izbora Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za Miss Hrvatske 2018.

Ivana Marušić ima 22 godine i dolazi iz Patkovca, kraj Bjelovara, završila je Srednju tehničku školu u Bjelovaru, a studira na Tehničkom veleučilištu, smjer Graditeljstvo.

- Budući da me moja mlađa sestra Marija prijavila na izbor za Miss, nikako se nisam nadala pobjedi, nego sam ovo otpočetka vidjela i doživljavala kao jedno novo iskustvo. Čini mi se kako još uvijek nisam svjesna što mi se događa i što je još sve preda mnom. Ono što znam jest da će se neke moje navike morati promijenit, jedna od njih je i da ću morati prestati igrati nogomet, ali ću više vremena provoditi u teretani i vježbajući hodanje po pisti. Iz svega ovoga želim izići obogaćena za jedno veliko iskustvo, iz kojega ću, vjerujem, puno toga naučiti, kako od ekipe stručnjaka koji će se brinuti za nas tako i od svojih "suparnica", od kojih sam i u prvom, kratkom, dijelu natjecanja uspjela mnogo toga naučiti - rekla je Ivana Marušić, pobjednica izbora Miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2018. godinu.

Ivana će na finale izbora Miss Hrvatske sa sobom ponijeti narodnu nošnju bjelovarsko-bilogorskog kraja, kao i umjetničku sliku Dražena Pauna.

Natjecateljice su se predstavile žiriju i publici u majicama Turističke zajednice Bjelovar-Bilogora, sportskoj opremi bjelovarskog butika Kick off, u kreacijama butika Čarobnjakov šešir te s nakitom Nine M dizajna i torbicama Lovely bags, u modelima fashion butika Gossip, haljinama modnog brenda Fashion Queen, uz koje su nosile nakit bjelovarske dizajnerice nakita Gorane Popović, i u G-handmadete vjenčanicama koprivničkog butika vjenčanica N-INA sposa i s nakitom Gretchen.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Galla Gomerčić – Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2016. i plesni par plesnog studija H8, a iznenađenje večeri priredile su popularne Učiteljice otpjevavši dvije pjesme prije svog velikog koncerta.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ADRIJANA BAKOVIĆ OSJEČKA PJEVAČICA

Meni je melodija osobno najvažnija stavka pjesme

2

HRVATSKE KOPRODUKCIJE NA BERLINALEU

Prikazani filmovi “Šavovi” i “Bog postoji, njeno ime je Petrunija”

3

VELIKI TELEVIZIJSKI I RADIJSKI SPEKTAKL - DORA

U Opatiji se bira pjesma za Eurosong 2019. u Izraelu