Mozaik
VOJVODA I VOJVOTKINJA OD SUSSEXA ŽELE SAZNATI VIŠE O POVIJESTI IRSKE

Prvo putovanje Meghan i Harryja - u Dublin
Objavljeno 22. lipnja, 2018.

Princ Harry i njegova supruga Meghan će početkom srpnja posjetiti Irsku, na njihovom prvom službenom putovanju u inozemstvo nakon vjenčanja u svibnju, objavila je Kensingtonska palača.


Par će boraviti u Dublinu 10. i 11. srpnja, precizirala je Kensingtonska palača.


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa "nestrpljivi su da saznaju više o povijesti Irske i da otkriju njenu bogatu kulturu, kako i da se sastanu s ljudima koji stvaraju povijest zemlje", navodi se u priopćenju palače.


U jesen će Meghan i Harry krenuti na prvu službenu turneju tijekom koje će posjetiti Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, četiri zemlje Commonwealtha. Princ Harry je nedavno postao veleposlanik mladih Commonwealtha.

Harry i Meghan, bivša američka glumica, vjenčali su se 19. svibnja u kapelici svetog Georgea u Windsoru, a ceremoniju vjenčanja prenosile su televizije diljem svijeta. Princ Charles ne poznaje snahu Meghan Markle predugo, ali već se jako zbližio s njom. Ne skriva kako je impresioniran snagom i karakterom vojvotkinje od Sussexa, a pokazao je to i nadimkom koji je dao glumici. " Kad je upoznao Meghan princ Charles je sinu Harryju povjerio da je Meghan izuzetno draga, vrijedna, stabilna i čvrsta osoba. Meghan jako cijeni princa Charlesa i zaslužna je što se odnos Charlesa i Harryja popravio.H

Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike