TvObzor
VOI’SA FESTIVAL NAJAVIO IZDANJE ZA PAMĆENJE

Za srce ljeta donosi nostalgičan line-up koji se ne smije propustiti!
Objavljeno 22. lipnja, 2018.
Uhvatite jednu od 12 trajektnih linija koje svakodnevno povezuju Split i Supetar i priključite se najplesnijem izdanju festivala do sada

Vrijeme je da uskladite svoje planove za ljeto s datumima ovogodišnjeg Voi’Sa Festivala koji najavljuje svoje najvruće, 9. izdanje! Voi’Sa kolektiv vas i ove godine poziva na najbolje organizirani tulum na plaži Acapulco u Supetru na otoku Braču uz novu pozornicu, produkciju i line-up koji će zadovoljiti i najdelikatnije apetite u razdoblju od 2. do 4. kolovoza!

Voi’Sa iz godine u godinu zauzima sve važnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a imena kao što su Ludovic Llorca aka Art of Tones, Jestofunk feat. Cece Rogers, Eddy Ramich, Jan Kinčl & Regis Kattie live act, Pips, Chips & Videoclips i Letu Štuke više su nego dovoljan razlog da uhvatite jednu od 12 trajektnih linija koje svakodnevno povezuju Split i Supetar i priključite se najplesnijem izdanju festivala do sada.

DAN 1.

Prvog dana festivala, 2. kolovoza, najbrži će imati priliku ukrcati se na Voi’Sa brod za prijatelje koji plovi na relaciji Split - Supetar, te uz zvuke kvalitetne glazbe krenuti prema zalasku sunca i prvoj večeri festivala Red Bull Music presents.

Headliner prvog dana ovogodišnjeg Voi’Sa Festivala, u četvrtak 2. kolovoza, legendarni je Francuz Ludovic Llorca, vlasnik kultnih albuma devedesetih i dvijetisućitih, koji će osim svog organskog zvuka publici predstaviti i svoj plesni te deep house projekt Art of Tones. Za uvod u najavnu večer pobrinut će se Jan Kinčl & Regis Kattie live act, a za epilog je zadužen miljenik domaće publike Eddy Ramich.

DAN 2.

Drugi dan festivala, u petak, 3. kolovoza, Voi’Sa kolektiv priprema i live nesvakidašnju domaću poslasticu! Naime, od 21 sat publika će na supetarskoj plaži Acapulco imati rijetku priliku iste večeri svjedočiti nastupima kultnih grupa Pips, Chips & Videoclips, koji su prošle godine proslavili 25. obljetnicu postojanja, i Letu Štuke, koji će domaćoj publici predstaviti i pjesme s nadolazećeg, četvrtog studijskog albuma. Nakon koncerta slijedi plesna zabava do sitnih jutarnjih sati uz DJ program Voi’Sa kolektiva.

DAN 3.

Posljednji je dan festivala u subotu, 4. kolovoza, gdje će publiku u potpuno novu dimenziju odvesti kultne funk, house i acid džez-legende Jestofunk u kombinaciji s nevjerojatnim vokalom CeCea Rogersa, čija su izdanja izlazila pod okriljem kultne etikete Irma records. Pioniri fuzije dance, funk i house zvuka za nešto iskusnije posjetitelje ovogodišnje Voi’Sa pustolovine pripremaju pravu bombu nostalgije i povratak u nezaboravne izlaske subotama u Metropolisa, Irme, te bračkog XXL-a i Arije. Riječ je o visoko energičnom, rijetkom bookingu koji budi nostalgiju i predstavlja šlag na kraju devete Voi’Sa priče!

Za uvod u finalnu večer zadužen je Voi’Sa kolektiv Kid VA & Bocca Sofistifunk, a nakon Jestofunka zabavu će preuzeti energični Ante Jakir s najplesnijom selekcijom funk/house vinila.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Juke Box Radio Kabeli / Live i DJ-evi Fiddly Digits, Hrwo E, Ivan Dudda, Jazzozo, Tabu (keeper of the groove), Žele/Radio Brač, dok će se za Voi'Sa animacije na led ekranima pobrinuti Studio Baranda. Dnevni program održava se od 15 do 21 sat, a noćni od 22 do 5 sati. N.Vek.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike